La Victoire

Scrie răspuns
eFTy
comunicativ
comunicativ

La Victoire

Mesaj de eFTy » Joi, 26 Februarie '09, ora 16:49

Dupa multe licitatii pe eBay si nitel chin cu aparatu foto prin casa, va prezint La Victoire.

Link proaspat, la imgur, pentru ca photobucket a cam devenit gunoi: https://imgur.com/a/YyY5r

Vedere de ansamblu, dinspre prova
De la pupa
Tunurile gata de foc
Amiralul discuta planuri
Echipajul tunurilor
Tunul de la prova si puntea
blooper

Comentarii, idei, sunt deshis la imbunatatiri mereu :)
Ultima oară modificat Mie, 21 Martie '18, ora 13:54 de către eFTy, modificat de 2 ori în total.

dr-stupid
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de dr-stupid » Joi, 26 Februarie '09, ora 17:17

Vezi ca toate linkurile duc la aceeasi poza :)
Dar imi place ce vad, mai ales motivul alb-albastru si faptul ca nu e supraincarcat. Astept si celelalte poze :)

AdrianFlorea
Fondator
Fondator

Mesaj de AdrianFlorea » Joi, 26 Februarie '09, ora 18:15

Versiunea Caribbean Clipper-ului pe steroizi :) . Arata foarte bine si poza e reusita . Velele gaurite sunt cele oficiale si modificate de tine?

eFTy
comunicativ
comunicativ

Mesaj de eFTy » Vin, 27 Februarie '09, ora 01:45

I fail... Am corectat linkurile.

Da, sunt doua Caribbean Clippers plus inca 2 segmente mijlocii de nava, plus multe piese extra din ce mai aveam alb, albastru, galben si negru. Am adaugat cabina pentru capitan (desi e momentan nemobilata, nu prea pot crea acces din lipsa terminala de piese speciale), la prova am facut sub punte o mica inchisoare si spatiu de depozitare cu butoiase dragalase, am marit numarul de tunuri la 9 (Skull's Eye eat yer heart out!) si am marit echipajul. E ceea ce consider eu echivalentul lego al unei fregate de la inceputul secolului 18. Am incercat sa o fac cat mai verosimila...

Si da, panzele sunt cele originale "modificate" de mine cand eram mic si vrajit de aspectul 'battle-damaged' al corabiilor mai noi de pirati (cred ca Red Beard's Runner era). Din pacate am facut cam mari si urate gaurile. Candva o sa iau nitel la lucru si panzele noi (cand faceam pozele mi-am dat seama ca una inca mai are nitel material in plus) sa creez cateva gauri mai discrete, sa fie mai unitar aspectul.

dr-stupid
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de dr-stupid » Vin, 27 Februarie '09, ora 14:28

Frumos, elegant :) Ce as fi facut altfel e legat de echipajul tunurilor: nu as fi folosit epoletii, doar ca sa accentuez diferenta de grad dintre ei si cel care ii supravegheaza.

Si un tip: piesele prafuite pot fi usor curatate cu pensulele dintr-un set de machiaj standard :wink:

eFTy
comunicativ
comunicativ

Mesaj de eFTy » Vin, 27 Februarie '09, ora 17:51

Actually cel putin la negre as fi preferat sa fie mai toate prafuite. Nu imi place cand stralucesc. Arata prea... fals.

M-am gandit sa folosesc pirati vechi pe post de echipaj la tunuri (d-aia in maieu cu dungi alb-albastre), dar momentan nu am destui. O sa mai vad ce mai prind pe eBay. Multumesc pentru sfaturi :)

Gabriel
tăcut
tăcut

Mesaj de Gabriel » Sâm, 28 Februarie '09, ora 19:47

Foarte tare! Napoleon ar fi mandru!

Initial mi s-a parut ca n-ai carma, dar e acolo in spate de tot...
Sper sa faci rost de piesele de care ai nevoie pt. detaliere :)
dr-stupid scrie: Si un tip: piesele prafuite pot fi usor curatate cu pensulele dintr-un set de machiaj standard :wink:
Hmm... trebuie sa fur una de la mama :roll: