Manuta set Wednessday
Manuta set Wednessday
Colaborare (Brick Depot +LEGO Ro.) pentru evenimentul din 2-3 nov AFI Cotroceni
Mi s-a dat un model la care am prezentat 12 variante de cicatrici-din care a fost aleasa aceasta .
Mi s-a dat un model la care am prezentat 12 variante de cicatrici-din care a fost aleasa aceasta .
- Homersapien
- gură spartă

Re: Manuta set Wednessday
Faina idee
!!!!
Felicitari!
Felicitari!
Ideea NU a fost a mea ci a fost a persoanei de la LEGO Ro care a organizat evenimentul in colaborare cu BrickDepot ! Eu doar am '' materializat-o'' !
- Homersapien
- gură spartă

Am inteles.
Mi s-a dat poza de mai sus si mi s-a cerut s-o fac din piese lego ! Initial s-a dorit ca acea manuta sa stea pe umarul copilului.....desigur ca dupa ceva incercari i-am convins ca oricum as face-o tot trebuie putin sprijinita, am facut-o de 2 marimi si s-a ajuns la forma prezentata care este ''compromisul intre ''mare'' si ''mica''....apoi prezentarea diferitelor modele de cicatrici.....si in sfarsit s-a ajuns la modelul final.....Am facut inventarul (asta a fost mai greu decat orice) mi-au trimis piese pentru 2 manute pe care le-am predat la LEGO si Brick Depot.....
- Homersapien
- gură spartă

Deci va fi expusa prin magazine BD?
Nu cred-a fost DOAR pentru evenimentul din 2-3 nov AFI Cotroceni pentru ca publicul(copiii) sa se fotografieze cu ea alaturi de actorul roman care a interpretat personajul in film !(s-au facut poze si a dat autografe !