Tear-drop buggy

Scrie răspuns
Lixander
guraliv
guraliv
Judet: Bucuresti

Tear-drop buggy

Mesaj de Lixander » Sâm, 11 Martie '23, ora 21:40

Un proiect nou, care spre să îl încep concret luna asta.
Modelul are sub 600 de grame fără baterie/baterii și dipsune de 1x buggy-motor și 1x servo-motor Power Functions, cu suspensie tip cadru pe spate și independentă pe față prin 4x arcuri de 6.5L tari; în față am adoptat tot o distanță minimală între brațele suspensiei, ca la Comet buggy.
Să vedem ce culoare va avea în final, pentru că, deși Dark Azure e destul de frumos, sunt sigur că atârnă greu la preț.
De asemenea, nu a rămas loc de baterii :anim-headbang: ; spațiul din caroserie (care e pocită) e mic, pentru că arăta și mai oribil cu o lățime mai mare.
Oricum, verdictul de azi e că trebuie să încep să construiesc.

Imagine
Imagine
Imagine

Lixander
guraliv
guraliv

Re: Tear-drop buggy

Mesaj de Lixander » Joi, 29 Iunie '23, ora 21:03

După multe încercări și retușări, am reușit să finalizez șașiul, cele 2 tipuri de cadre de motoare și cele 2 variante de caroserie.
Șasiul avea o problemă: roțile stăteau câș așa că am pus o doua coloană de direcție, la sfatul cuiva.
Zilele astea trebuie să fac și PDF-ul cu instrucțiuni și e gata 100%, însă până atunci, uitați aici render-urile în avans.

Imagine

Imagine

Și aici e primul prototip ce l-am scos afară; imaginea nu e prea clară, fiind luată dintr-un video scurt.

Imagine

P.S.: chestia de pe prototip e un smartwacth; așa măsor viteza și văd distanța pe care rezistă bateria.

Lixander
guraliv
guraliv

Re: Tear-drop buggy

Mesaj de Lixander » Lun, 03 Iulie '23, ora 21:01

Totul e cam gata, dar sper să nu găsesc greșeli de orice fel în instrucțiuni.

https://rebrickable.com/mocs/MOC-152607 ... y/#details