Dornean Gunship

Scrie răspuns
endaerkened
Ambassador
Ambassador
Judet: Bihor
Flickr: https://www.flickr.com/photos/152265303@N06/

Dornean Gunship

Mesaj de endaerkened » Sâm, 15 Octombrie '22, ora 15:08

Pt flota rebela, am proiectat si construit impreuna cu bensbuilds una dintre cele mai faimoase nave uitate din SW, Dornean gunship-ul. Este una dintre navele pe care am vrut neaparat sa includem.

Putin background info: nava a aparut prima data in Return of the Jedi, ca si filler obscur, fiind un kitbash construit in mai putin de 2 zile de cei de la ILM. Fiindca nu i-a placut regizorului artistic (a zis ca arata de parca ar fi din Battlestar Galactica), avea rol destul redus; dar de-a lungul timpului a devenit una dintre cele mai cultice nave pt fani. Nava a revenit pe ecran in Rebels, iar dupa aceea a aparut si in Rogue One (plus si in ep 9). Mai mult info, descriere detaliata, etc pe wookiepedia :)

Ca si restul flotei, este construit in aproximativ in playscale; sa arate bine langa restul navelor si sa nu fie nici supradimensionat, dar sa aiba cat mai multe detalii. Din pacate interior nu am putut include, nu prea era loc. Are 65 stud lungime, si undeva intre 900 si 1000 de piese (nr. exact nu stim, fiindca la construire am mai schimbat destul de multe lucruri).
Majoritatea MOCurilor din nava pe care am mai vazut pe net sunt microscale/midiscale, plus cateva variante UCSuri; am gasit numai un singur alt playscale.

Multumim inca o data ajutorul acordat de @mad_horax la proiectare!

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

in Return of the Jedi:
Imagine

poze din arhiva Lucasfilm:
Imagine

modelul digital pt Rebels:
Imagine

si pt Robue One:
Imagine

pe ecran in Rebels:
Imagine

in R1:
Imagine

un model construit de un fan:
Imagine

DHHKA
tăcut
tăcut
Judet: Teleorman

Re: Dornean Gunship

Mesaj de DHHKA » Dum, 16 Octombrie '22, ora 14:55

Chiar dacă nu sunt un mare fan SW, trebuie s-o spun: arată bestial! Felicitări!

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Dum, 16 Octombrie '22, ora 20:59

Wow, e foarte hot nava, arata superb! Nu sunt familiar cu designul, dar ce ati facut voi din LEGO e bestial. Imi da vibeuri de Klingon Imperial Fleet meets BSG meets The Expanse
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

endaerkened
Ambassador
Ambassador
Judet: Bihor
Flickr: https://www.flickr.com/photos/152265303@N06/

Mesaj de endaerkened » Joi, 20 Octombrie '22, ora 17:36

@DHHKA multumim tare mult! Si noi suntem destul de mandrii cum am reusit sa scoatem.
@lapsanszkitamas multumim! Ai dreptate, seamana mai mult cu o nava din alta franciza, nu pare sa fie din SW.
Sa stii ca inainte sa ne apucam de proiectul Rebels, nici noi nu stiam nimic de nava; dar dat fiindca Bence m-a rugat "sa construim ceva care inca n-a fost facut in Lego"; ne-am apucat si am incercat sa gasim cat mai multe nave obscure, cultice, etc, care au aparut in serial/ar fi putut aparea in serial dpdv a timeline-ului, si ne-am concentrat asupra celor care nu prea au fost transpuse in Lego (de ex. nu am construit GR75 transport, care desi aparea destul de mult in serial, exista o gramada de MOCuri din ea; asa ca am zis ca eventual la sfarsit, daca mai avem timp, chef+piese, o sa construim si noi varianta noastra). Speram ca pana la CCul urmator mai extindem flota, si o sa putem avea o batalie intre nave suspendate.