BattleBots - Son of Whyachi

Scrie răspuns
Avatar utilizator
braker23
gură spartă
gură spartă
Mesaje: 2336
Membru din: Joi, 13 Februarie '14, ora 10:29
Judet: Cluj
Localitate: Cluj-Napoca
Flickr: https://www.flickr.com/photos/braker23/
Contact:

BattleBots - Son of Whyachi

Mesaj de braker23 » Vin, 05 Mai '17, ora 10:06

Cei care se uita pe Eurobricks il stiu, dar se cade sa sa-l prezint aici, pe site-ul celei mai cool comunitati Lego din Romania :)
In caz ca vreti sa-l vedeti pe viu, si chiar sa-l testati, va invit sa faceti asta, e deja in Bucuresti si va fi prezent la expo!

In 2001, incepatorul Son of Whyachi devenea castigatorul BattleBots la categoria Heavyweight in SUA. La cativa ani dupa, l-am descoperit si eu intamplator pe YouTube si am fost impresionat de forta si rezistenta lui. Design-ul era unul inovativ la acea vreme, iar acuma cateva luni, m-am gandit sa-l replic in Lego, pentru a participa la TC11. Rezultatele concursului s-au publicat ieri, SOW a iesit pe locul 9 (din 32), eu ma declar multumit.

Dar sa trecem la ce conteaza: transmisia e asigurata de 6 motoare M, cuplate cate 3, se conduce prin skid steer. Rotorul este invartit la 750 rpm de un motor RC, sustinut lateral intr-o configuratie de stea pentru stabilitate si protejat de un clutch gear central. Profilul robotului este foarte scund, centrul de greutate este foarte jos si distanta de la sol este de 1 stud, drept urmare e foarte greu de rasturnat. Puterea este asigurata de 2 BB-uri mari si controlul se face prin IR, tot doua la numar.

Vedeti aici filmuletul si pozele reprezentative:Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Restul de poze le gasiti pe Flickr: https://www.flickr.com/photos/braker23/ ... 2329304496

Avatar utilizator
Homersapien
gură spartă
gură spartă
Mesaje: 505
Membru din: Mar, 22 Noiembrie '16, ora 20:30
Localitate: Cluj-Napoca

Re: BattleBots - Son of Whyachi

Mesaj de Homersapien » Vin, 05 Mai '17, ora 11:22

Tulai da fain ii.
Felicitari pentru locul castigat.