pompierii...

Scrie răspuns
lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

pompierii...

Mesaj de lapsanszkitamas » Sâm, 23 Iulie '11, ora 23:17

cateva masini...si camioane.cele doua camioane sunt cel mai reusite.si cu piese putine poti face lucruri faine.
am incercat sa fac si o statie dar am ramas fara piese...asta e...
http://www.flickr.com/photos/tamaslapsa ... 263683218/
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Re: pompierii...

Mesaj de N33 » Dum, 24 Iulie '11, ora 00:43

Sal,ai dat link gresit ...

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Dum, 24 Iulie '11, ora 22:21

Salut Tamas. Sunt frumoase, mai ales ala care stinge focul (nu stiu cum ii zice, acela care are un ,,lift"/brat ca sa ajunga la inaltime roflol ). Dar sunt un pic cam colorate... :? Daca nu ar fi asa multicolor, ar fi super, ptc. desingul e foarte reusit, Si din punct de vedere functional, la fel :D ! Ahhh!...acele chinezarii... :x Incearca sa nu le mai folosesti te rog, nu te supara, dar dupa cum spune si regulamentul si afirma in unele mesaje si mad_horax si ikarus, aici pe forum, noi ne bazam pe LEGO! Nu-i asa? Incearca sa nu promovezi, sub orice forma, alte firme non-lego! :)
Felicitari inca odata si la fel ca si Lil-jeepul lui N33, poate scoti si tu o tema lego ,,Tamas's Fire-Trucks"! roflol roflol roflol

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Lun, 25 Iulie '11, ora 14:06

ms pt comentarii
@razvy: nu sustin niciun fake manufacturer si nici vreo marca fake dar daca nu am latele le folosesc.mereu incerc sa le folosesc in locuri in care sa nu fie evidente(de exemplu in interior sau acoperite de piese originale) astfel se intelege ca le folosesc cu valoarea practica si ca sustin Lego-ul.nu vreu sa fiu prea direct si nici nepoliyicos,dar tu n-ai cum sa-mi intelegi situatia,tu ai 15000 de piese originale,nu duci lipsa de piese
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

alexutzu300
gură spartă
gură spartă

Mesaj de alexutzu300 » Lun, 25 Iulie '11, ora 20:25

Razvy are in mare parte dreptate,ar trebui sa nu mai folosesti piese fake,chiar daca duci lipsa de piese.Si credema,poti sa ai 10 piese,poti sa ai 10000000000,intotdeauna vei duce lipsa de piese roflol Te intelegem de ce ai folosit piese fake,dar asta nu inseamna ca nici razvy nu are dreptate,din nou.Nu va mai certati pe lipsa de piese,repet,niciodata nu sunt prea multe.Stiu cum e :x
Imagine
Strada mea modulara.Check it out,leave a comment.
http://www.flickr.com- Pentru topicuri cu mai mult de 3 poze,va rog,folositi flickr.O mie de posturi cu attachments sunt obositoare.