Alte 4 MOC-uri mititele ( cand te plictisesti)
Alte 4 MOC-uri mititele ( cand te plictisesti)
Daca n-ai inspiratie faci prosticele ....
- thedutch21
- gură spartă

Re: Alte 4 MOC-uri mititele ( cand te plictisesti)
Imi plac detaliile castelului obtinute din partea inferioara a pieselor (pe care prea putini o folosesc in design).
Bravo!
Bravo!
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Mda, buna si plictiseala asta... 
Deci im plac toate. Foarte ingenioase. Nu stiu de ce, dar broasca imi place cel mai mult, cu toate ca e cea mai simpla... poate de aia.
Deci im plac toate. Foarte ingenioase. Nu stiu de ce, dar broasca imi place cel mai mult, cu toate ca e cea mai simpla... poate de aia.
testoasa si barca le-am vazut la concursul de pe Rebrick asa macar stiu ca tu esti - road13
Mda...au fost si dulapul mic, nava spatiala si castelul.....eram doar curioasa cum se desfasoara asa ceva....(la ei m-am inscris cu ceva ani inainte-voiam sa postez o lucrare la Ideas-n-am reusit din cauza pozelor-astfel ca nu prea i-am mai vizitat.....uitasem de numele de acolo când m-am inscris in RoLug .....de aceea sunt diferite numele)duhu20 scrie:testoasa si barca le-am vazut la concursul de pe Rebrick asa macar stiu ca tu esti - road13
eu am recunoscut repede lucrarile ca ma tot uitam la entry, doar ca nu am avut timp/chef
sa fac si eu ceva
- talex
- gură spartă

Foarte frumoase toate, dar pe mine castelul ma cucereste! 
Follow the LEGO Batman adventures: http://instagram.com/alexnocturnal