lapsanszkitamas scrie:MEGA-LIKE!

Desi nu sunt un fan al seriei knights/fantasy/etc, intotdeauna mi-au placut castelele si fortificatiile, si evident, masinariile de asalt/aparare (catapulte, baliste etc). Spor la lucru! Sunt sigur ca peste ceva timp va fi si mai mare (poate o serie de pre-fortificatii si palat in mijlocul cetatii).
PS: "It's Captain Jack Sparrow"
Apropos, ca uitasem, pentru constructia asta intrebam de baseplatesurile cu inaltimi diferite. "Apa" din fata si "gazonul" din laterale sunt mai joase decat apa de sub pod respectiv aleile centrale care duc la portile laterale. Am reusit pana la urma sa construiesc peste cum imi propusesem, am pus castelul in sine peste cele din fata care sunt mult mai late decat se vede iar in laterale am realizat o imbinare chiar la nivelul portilor cat sa stea totul fix. Si app de partea din fata in interior mai e un baseplate jos de asta se vad piesele alea negre pe care de obicei stau figurine, am pus alea ca sa acopar albastrul placii pe care am folosit-o acolo pentru ca statea cumva ridicat in panta... trebuie sa mai explorez treaba asta, dar multumesc inca o data ptr sfaturi.
Si daca tot sunt la capitolul multumiri, le multumesc mult lui Stefan, Andrei si Andi (@adn2377 , @vitreolum si @adybrood) pentru suportul tehnic si logistic, ii recomand pe toti 3 ca membri si vanzatori foarte seriosi si prietenosi
Revin saptamana viitoare cu o serie noua de poze cu detalii si in masura timpului cu poze cu etape intermediare care m-au adus aici si mai ales cu cele viitoare haha, sper sa va placa mai departe