Masina sport V1.0

Scrie răspuns
Ode
gură spartă
gură spartă

Masina sport V1.0

Mesaj de Ode » Lun, 08 Decembrie '14, ora 19:00

Dupa o luna de scarpinat pe creier de ce si cum sa fac cu caroseria, uite ca am reusit sa fac ceva care imi place, cat-de-cat, cum a iesit.

Poze pe pagina mea de FB la https://www.facebook.com/media/set/?set ... 063&type=1

Masina este un cupe-cabrio, cu motor central de V8, cutie de viteze cu patru trepte, montata vertical intre motor si axul spate. Suspensie independenta pe toate rotile, tractiune spate, volan functional. Acoperisul se strange sub caroseria spate, ca la o masina reala.

Trei seturi de leduri PF, patru faruri si doua stopuri, activate cu un switch pe bordul masinii, pe partea pasagerului. Prima data cand folosesc adaptorul de 9v facut de mine, si imi place cat de putin spatiu ocupa, sau cat de mult spatiu salvezi, depinde cum privesti situatia.

mrdc
gură spartă
gură spartă

Re: Masina sport V1.0

Mesaj de mrdc » Lun, 08 Decembrie '14, ora 20:17

Arata foarte bine, se vede ca ai depus efort la caroserie! Imi place motorul vizibil in spatele scaunelor. Mecanismul plafonului pare foarte frumos integrat in caroserie.

E inspirata dintr-un model real?

Ai bagat si reverse la cutia de viteze? :)

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Lun, 08 Decembrie '14, ora 20:44

E foarte "meșcher”, cum ar zice un prieten. Imi place botul in special, rotile din spate parca sunt mult prea iesite din caroserie. Adaptorul acesta stil minizip ar fi superutil si la trenuri :D
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

mihai_9600
tăcut
tăcut

Mesaj de mihai_9600 » Lun, 08 Decembrie '14, ora 21:56

Foarte tare, felicitari! Din fata imi pare a fi Bugatti :D As avea o sugestie pt spate - sa inlocuiesti beam-ul dintre panoul drept si cel curbat cu un beam negru. Ar semana cu Ferrari din anii 90.

Ode
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Ode » Mar, 09 Decembrie '14, ora 17:17

mrdc scrie:E inspirata dintr-un model real?

Ai bagat si reverse la cutia de viteze? :)
Nu este inspirata de o masina reala, poate doar grila de radiator, care aduce un pic a Bugati, poate.
Cutia de viteze este de cea mai simpla constructie nu nu are si revers pe ea. Poate un model viitor.