Cu putina intarziere, dar cu atat mai mult drag...
In 11 septembrie am facut aceasta magnifica pierdere de vreme, ca o mica amintire a sutelor de pompieri, politisti si salvatori care au murit la datorie. Postarea intarziata este cauzata de inceperea cursurilor (dupa 3 ore de farmacologie n-am chef nici sa respir, dar atunci sa fac poze si sa le incarc; din fericire pentru voi, azi am avut "doar" 2 ore cu profa preferata, deci creierul mi-a ramas intact in proportie de 66%).
Poze nu pun fiindca forumul le taie jumate, pun linkul catre album pentru cine vrea sa vada pozele (facute cu telefonul, intr-o maniera aiurea, in ton cu starea mea din zilele acestea).
Veti observa doua variante, aia in fata monitorului e cea mai nou, finisata azi. Traiasca orele de psihologie, in care am ocazia de a medita la chestiuni precum perfectionismul si dorinta de a face totul perfect (inclusiv MOCurile). Eu sunt foarte multumit de creatie, mi-am atins scopul: sa arate "americaneste" si sa functioneze cat de cat bine. Am avut grija sa bag in vehicul aparatura pentru toate situatiile posibile (descarcerare, salvare de la inaltime, salvare pe apa etc etc), in conformitate cu doctrina americana. Intrebari daca aveti, raspund cu mare placere. Ar fi fost cel de-al doilea entry pentru badgog V (impreuna cu o vigneta/diorama reprezentand cladirile distruse/in curs de distrugere), dar a devenit doar un MOC simplu, fara vreun scop maret roflol
P.S.: Azi la psiho o colega a scris despre mine ca sunt ambitios. Saraca de ea, habar nu are cat greseste roflol Daca eram ambitios ati fi vazut MOCul asta in seara zilei de 11
9/11 tribute - FDNY Ladder Truck
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
- mad_horax
- Former Ambassador

Re: 9/11 tribute - FDNY Ladder Truck
Bravo! E frumoasa masinuta! Imi plac functionalitatile.