WIP: Alien Atmosphere Processor

Andrei Ion
tăcut
tăcut

Re: WIP: Alien Atmosphere Processor

Mesaj de Andrei Ion » Sâm, 30 Martie '13, ora 21:54

Mihai Marius Mihu scrie:
Andrei Ion scrie:Chinuit asamblate si ca tematica vad ca sunt de sorginte intunecata, poate ca ar fi mai bine sa schimbi sensul (intelegi bine ce spun !) fiindca mai sunt si copii pe aici pentru care reprezinti o antireclama.
Imi pare rau sa vad ca nu se apreciaza creativitatea.
Suntem un stat democrat si suntem liberi sa ne exprimam si sa gandim liber. Acest forum este pentru toti fanii de lego, indiferent de varsta. Daca am incalcat cumva regulile acestui forum, rog administratorii sa imi stearga toate posturile si chiar si contul.
Sincer nu prea inteleg ce numesti tu "creativitate"!?!

benny07
gură spartă
gură spartă

Mesaj de benny07 » Sâm, 30 Martie '13, ora 23:44

Andrei Ion scrie: Sincer nu prea inteleg ce numesti tu "creativitate"!?!
Mihai a creat un MOC (foarte minunat) , si plin de creativitate . La postat aici pe forum ca sa impartaseasca asta si cu noi ceilalti membrii . Nu sa fie critizat pentru lucruri absurde fara sens...
Eu nu inteleg ce nu intelegi tu ? Mihai e foarte creativ si si'a impartasit talentul cu noi daca nu va place , taceti , nu va cere nimeni sa va uitati la post. Toata lumea e cu placerile , obiceiurile , criticile lor . Daca nu va place treceti mai departe , daca va ganditi ca e un abuz sau ceva care incalca regurile forumului contactati un membru de grad mai inalt.

badgogo
gură spartă
gură spartă

Mesaj de badgogo » Sâm, 30 Martie '13, ora 23:46

Sincer nu vad rostul mesajelor tale.
Probabil ai avut o zi proasta deoarece vad ca ai inceput cu posturi tare "acide".
Tot respectul pentru job-ul tau dar asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa foloseasca Lego doar pentru a construi cladiri. O parte sunt mai "artisti" si trebuie respectati mai ales cand depun atata munca. Hai sa-i lasam sa-si faca placerea si sa ne faca si noua placerea de a vedea Moc-uri adevarate.

@Mihai, scuze de offtopic.

Andrei Ion
tăcut
tăcut

Mesaj de Andrei Ion » Dum, 31 Martie '13, ora 00:38

benny07 scrie:
Mihai a creat un MOC (foarte minunat) , si plin de creativitate . La postat aici pe forum ca sa impartaseasca asta si cu noi ceilalti membrii . Nu sa fie critizat pentru lucruri absurde fara sens...
Eu nu inteleg ce nu intelegi tu ? Mihai e foarte creativ si si'a impartasit talentul cu noi daca nu va place , taceti , nu va cere nimeni sa va uitati la post. Toata lumea e cu placerile , obiceiurile , criticile lor . Daca nu va place treceti mai departe , daca va ganditi ca e un abuz sau ceva care incalca regurile forumului contactati un membru de grad mai inalt.
Cam multe voci si aceeasi topica a frazei,,, dar sa nu uitam ca aberatia e aberatie iar uratul nu poate fi estetic, chiar daca unii merg pe asa zisa "estetica a uratului" (un non-sens vizibil chiar din impropria alaturare de cuvinte).
Dar probabil cand constiinta unora e mai intunecata si imaginatia inspirata de cine nu trebuie mai apar si monstuozitati cu pretentii creative.

Andrei Ion
tăcut
tăcut

Mesaj de Andrei Ion » Dum, 31 Martie '13, ora 00:57

badgogo scrie:
Sincer nu vad rostul mesajelor tale.
Probabil ai avut o zi proasta deoarece vad ca ai inceput cu posturi tare "acide".
Tot respectul pentru job-ul tau dar asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa foloseasca Lego doar pentru a construi cladiri. O parte sunt mai "artisti" si trebuie respectati mai ales cand depun atata munca. Hai sa-i lasam sa-si faca placerea si sa ne faca si noua placerea de a vedea Moc-uri adevarate.

@Mihai, scuze de offtopic.
"artistii" din cate stiu si cred ca stiu bine au deaface cu frumosul, eleganta, armonia, rafinamentul, gratia si tot ceeace este innaltator si nu cred ca putem numi artisti, nici chiar retoric, personaje al caror produse sunt obscure si rau intentionate.

Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Dum, 31 Martie '13, ora 02:40

"artistii" din cate stiu si cred ca stiu bine au deaface cu frumosul, eleganta, armonia, rafinamentul, gratia si tot ceeace este innaltator si nu cred ca putem numi artisti, nici chiar retoric, personaje al caror produse sunt obscure si rau intentionate.
Cam multe voci si aceeasi topica a frazei,,, dar sa nu uitam ca aberatia e aberatie iar uratul nu poate fi estetic, chiar daca unii merg pe asa zisa "estetica a uratului" (un non-sens vizibil chiar din impropria alaturare de cuvinte).
Dar probabil cand constiinta unora e mai intunecata si imaginatia inspirata de cine nu trebuie mai apar si monstuozitati cu pretentii creative.
@benny, @badgogo multumesc tare mult. Tin sa cred ca acest individ si-a facut cont special ca sa imi adreseze cuvintele de rigoare, ceea ce este foarte trist...
Sigur nu stie cat de vasta este comunitatea fanilor de lego, evident nu a auzit de Nannan, Tyler si multi altii care construiesc in teme asemanatoare.

Se pare ca acest domn... arhitect... face din MOCurile mele o adevarata drama, va rog linistiti-va domnule Andrei Ion, nu va obliga nimeni sa va placa ceea ce fac. Nu ma intereseaza deloc parerea dumneavostra. Apreciez si valorific criticismul constructiv. Nu apreciez insultele, nerusinarea si rau intentia. Nu imi pasa ce credeti, nu ma consider un artist si nici nu ma dau drept unul. Sunt un visator si visez la lucruri fantastice, sunt fascinat de istorie, mitologie, sci-fi, jocuri, filme si design. De mic mi-au placut toate acestea iar munca mea a fost influentata de asta si este apreciata.

Ati auzit macar de celebrii si marii artisti cum ar fi H.R. Giger, Wayne D. Barlowe, regretatul Stan Winston? etc (a-s putea continua lista pana maine) ...cei care au revolutionat arta in domeniul fantasy, a designurilor de caractere, a creaturilor, a lumilor fantastice sau a celor din industria filmului?? Idei variate, fie ele de orice natura, toate si-au gasit locul in cultura moderna si ele influenteaza mai departe alti artisti si pe noi toti.

Cu conceptii si gandire ca ale dumneavoastra, in tara asta nu se va promova niciodata creativitatea.
Va rog intoarceti-va la stirile de la ora 17, sa vedeti acolo "creativitate".
Ultima oară modificat Dum, 31 Martie '13, ora 16:44 de către Mihai Marius Mihu, modificat 1 dată în total.

Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Dum, 31 Martie '13, ora 09:57

Cu aceasta ocazie nu tocmai placuta imi pare rau sa va anunt ca am decis sa nu mai postez pe acest forum.

Voi incerca in zilele urmatoare sa contactez unul din administratori si voi ruga sa mi se stearga definitiv
contul, inclusiv postarile. Cei interesati in continuare de ceea ce fac stiu unde ma vor gasi.

Va multumesc.

vitreolum
gură spartă
gură spartă
Judet: Bihor
Flickr: https://www.flickr.com/photos/97901768@N07/

Mesaj de vitreolum » Dum, 31 Martie '13, ora 10:06

Mihai Marius Mihu scrie:Cu aceasta ocazie nu tocmai placuta imi pare rau sa va anunt ca am decis sa nu mai postez pe acest forum.

Voi incerca in zilele urmatoare sa contactez unul din administratori si voi ruga sa mi se stearga definitiv
contul, inclusiv postarile. Cei interesati in continuare de ceea ce fac stiu unde ma vor gasi.

Va multumesc.
Inseamna ca individul si-a atins scopul. Daca isi face cont pe mocpages si lasa un comentariu expunandu-si viziunea lui limitata asupra artei te vei retrage si de acolo? Pana acum ai incantat pe toata lumea de aici si renunti atat de usor? Te-as ruga sa te mai gandesti te doua ori inainte de a lua o decizie; daca tu nu ai loc in comunitatea asta de Lego din Ro, nu stiu cine are.

badgogo
gură spartă
gură spartă

Mesaj de badgogo » Dum, 31 Martie '13, ora 10:32

Mihai Marius Mihu scrie:Cu aceasta ocazie nu tocmai placuta imi pare rau sa va anunt ca am decis sa nu mai postez pe acest forum.

Va multumesc.
Sper ca ce ai scris mai sus a fost doar o izbucnire trecatoare care va fi uitata.
Acest forum nu este nici pe departe ceea ce uni dintre noi ar vrea sa fie. Tocmai de aceea are nevoie de oameni valorosii ca si tine. NOI avem nevoie de oameni ca si tine!!!

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Dum, 31 Martie '13, ora 11:26

Marius te rog nu face aceasta greseala. Forumul nostru are valoare datorita membrilor ca tine si altii
Te rog ignora acest ignorant (care evident n-a fost prea atent la orele de romana si nu a inteles nici simbolismul nici post-modernismul, no offense) nu-l lasa sa te influenteze. Nu-l lasa sa castige.

Te rog ca si prieten, ca si camarad in lupta cu si pt lego dar te rog si in calitate de om care apreciaza adevarata arta. Nu lasa ca un om de afara , care daca nu intelege arta o considera rea si nefolositoare, sa disstruga ceea ce tu ai facut pt acest forum. Daca totusi decizi sa continui pe acest drum, te rog macar lasa postarile, sa ne amintim si mai tarziu ce a fost odata mihaimariusmihuismul. Totusi sper ca te vei razgandi.
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

gallgeorge
gură spartă
gură spartă

Mesaj de gallgeorge » Dum, 31 Martie '13, ora 13:16

Rog un moderator sa stearga toate mesajele utilizatorului Andrei Ion deoarece nu isi au rostul la aceasta postare.

@Marius, speram sa nu pleci de pe RoLUG deoarece esti unul dintre cei mai valorosi utilizatori de pe acest forum, a carui munca este de apreciat.

Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Dum, 31 Martie '13, ora 19:15

scuze pentru izbucnirea de mai devreme... nu voi renunta si nu ii voi da in nici un caz satisfactie acestei persoane. Nu ar fi drept fata de voi. Nu o sa parasesc aceasta comunitate si voi continua sa impartasesc cu voi creatiile mele. Va multumesc pentru sustinerea si pentru aprecierea voastra.
Ultima oară modificat Dum, 31 Martie '13, ora 21:49 de către Mihai Marius Mihu, modificat de 2 ori în total.

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Mesaj de N33 » Dum, 31 Martie '13, ora 19:53

Sa spun si eu 2 cuvinte ...
Mihai Marius nu te mira daca la unii nu ii place cea ce faci,se mai intampla,dupa cum ai spus tu faci chestii Sci-Fi,mitologice... poate domnul arhitect prefera casele sau cladirile care sunt obisnuite,simetrice,cubice etc. (ex:LEGO Architecture)

Dar pentru ca la un om din 20, nu ii place,nu cred ca ar merita sa renunti definitiv.

Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Dum, 31 Martie '13, ora 20:09

N33 scrie:Sa spun si eu 2 cuvinte ...
Mihai Marius nu te mira daca la unii nu ii place cea ce faci,se mai intampla,dupa cum ai spus tu faci chestii Sci-Fi,mitologice... poate domnul arhitect prefera casele sau cladirile care sunt obisnuite,simetrice,cubice etc. (ex:LEGO Architecture)

Dar pentru ca la un om din 20, nu ii place,nu cred ca ar merita sa renunti definitiv.
N33 nu intelege gresit, nu ma deranjeaza faptul ca nu-i place, fiecare e liber sa ii placa ce vrea, e chestia de cum a pus problema si atitudinea pe care a avut-o. E clar ca a avut alte intentii.

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Mesaj de N33 » Dum, 31 Martie '13, ora 20:12

Da,a fost cam agresiv cu stilul asta: "la toti sa ii placa ce imi place mie"