![Wink ;)](./images/smilies/Lego_Head_Wink_by_billiambabble.gif)
Postez pentru prima data in ani de zile, obisnuiam sa fiu foarte activ pe forum cand aveam undeva pe la 12-14 ani (acum am 23) si recent am devenit foarte nostalgic fata de tot ce inseamna LEGO. In copilarie, cel putin, nu exista zi de nastere sau Craciun fara vreun set LEGO si am acumulat de-a lungul timpului o serie de seturi care vad ca acum au o valoare mult mai mare decat cea intiala.
De asemenea, am inceput sa urmaresc canale de YouTube unde oamenii cumpara lot-uri de pe eBay, flea markets etc. si le desfac, evaluand valoarea continutului si eventualul profit. Eu am tot cautat pe site-uri gen OLX, Vinted, Facebook Marketplace, insa majoritatea loturilor par a fi recente (>2016) si serii mai degraba destinate copiilor (Ninjago, Nexo Knights etc.). Bineinteles, imi dau seama ca e vorba de parinti care vor sa vanda jucariile abadonate ale odraslelor, insa intrebarea mea pentru voi este: Oare mai exista colectionari care sa vanda seturi/minifigurine vintage (sau colectii prin care exista sansa sa se gaseasca asa ceva) in Romania? Sau toata lumea care a avut norocul sa cumpere/primeasca asa ceva tine strans de comoara?
![roflol :))](./images/smilies/Lego_Head_ROFL_by_billiambabble.gif)
Ciao!