noutati lego tehnic 2012

promo
vorbăreț
vorbăreț

noutati lego tehnic 2012

Mesaj de promo » Vin, 28 Octombrie '11, ora 00:10

Am vazut ca au aparut poze cu modelele Tehnic disponibile in 2012.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

mai multe detalii nu sunt inca.
ultimele 2 sunt interesante.

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Re: noutati lego tehnic 2012

Mesaj de lapsanszkitamas » Vin, 28 Octombrie '11, ora 14:55

macaraua si unimogul sunt cele mai faine. cand vor aparea im voi lua macaraua ca are multe piese faine (sa nu mai vorbim ca arata bine...) . fiind fan al avioanelor am dreptul sa spun ca avionul technic e oribil, mai ales stabilizatorul vertical si cabina. astept sa vad ce pret vor avea
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Vin, 28 Octombrie '11, ora 15:27

Mie imi plac ultimele 2 si quad-ul. Ultimul seamana mult cu 8285, Tow truck, si e facut de acelasi designer, Uwe Wabra, i se pot vedea imitialele la numarul de inmatriculare roflol . La seturile 9391 si 9397 va fii disponibila un nou turn-table ;)

dinutu
gură spartă
gură spartă

Mesaj de dinutu » Vin, 28 Octombrie '11, ora 18:43

Uitat-va la setul 9391, piesa care face macaraua sa se invarte 360 de grade, este mai mica decat cea normala, deci este noua, pare a fi misto :D 9397 nu imi place deloc, arata de parca s-au chinuit sa puna piese putine in el, uitati-va la brat, are niste pistonase micute, in loc sa-i puna ceva mare, gheara este actionata manual, nu era asa greu sa faca un mecanism automat, si in + este si copiat.Arata saracacios merita sa ti-l iei doar ca sa-l modifici, singura chestie misto e cabina dar grila aceea a radiatorului este eccesiv de mare, bara este super urata si simpla, si langa capota exista un loc in care poti vedea motorul, adica e o gaura si e mare,nu merita sa-ti iei setul asta daca nu ai multe piese si imaginatie, arata ca si cum cineva a oprit designerul si ia zis, gata. E un spatiu liber in spate, putea sa faca setul motorizat complet, mai faceeu inca un set motorizat full deoarece au facut f. putine, sincerc sa spun, daca setul costa peste 400 lei nu merita absolut deloc,l-as lua doar pt piese, dar si alea sunt putine, saaracacioase si clasice, unimogul ala micut este CEL MAI TARE, e foarte tare, 9395 e la fel de misto, arata foarte bine, e foarte bina ca au folosit multe piese rotunjite si au acoperit gaurile de sobolan, la avion, nu ma bag, pare misto, quadul e foarte tare, e cool culoarea lui si stikerele, si macaraua aceea e draguta, pare foarte interesanta. :)
Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu

I just want de best, the best or nothing!

Grecu_
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de Grecu_ » Sâm, 29 Octombrie '11, ora 00:45

dinutzule, toate concluziile astea dupa o singura poza? :0
Pistonasele micute sunt miniLA-urile cred, eu ma bucur sa le revad dupa 8069.
Ca sa faca gheara automata ii trebuiau fie pneumatice (solutie tocmai aplicata la unimog), fie o solutie prin ax rotativ, care ar fi fost un cosmar, avand in vedere ca gheara se si roteste (cu ac. turntable nou cu 28 de dinti ca la 9391). Cu toatea astea pe el, ar fi fost un set la un pret asemanator cu 8043.
Motorizare completa la seturi cu roti nu prea cred ca o sa vedem prea in curand, doar vise sau MOC-uri.
Despre cum arata, este un camion tipic american, un frate mai mic al lui 8285 (care si el era extrem de gol), ceea ce nu este neaparat rau, lasand loc pentru mod-uri.
Abia astept sa-l vad pe 9397 langa 8868 /:)

9395 mi se pare ca doar arata bine, avand functiile de la 8289-B. Sper sa ma insel.

mathewheartlego
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de mathewheartlego » Mar, 03 Ianuarie '12, ora 11:24

Grecu,te contrazic in legatura cu motorizarea completa la un set cu roti http://www.youtube.com/watch?v=eJ0Vc6DqTeM . CE zici de 9398?
God bless lego!!!!!!

TOOBU4U
comunicativ
comunicativ

Mesaj de TOOBU4U » Joi, 12 Ianuarie '12, ora 14:28

Lego Technic 9398 si 9396... am vazut si eu primele imagini cu ele pe linkul de mai jos... si 9398 deja l-am mutat primul pe wishlist :billiam:
http://www.youtube.com/watch?v=v_9nMbLKeb0
"We don't stop playing games because we grow old, we grow old because we stop playing games!"

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Joi, 12 Ianuarie '12, ora 14:42

9398, Off-Roaderul ala arata chiar bine! Probabil va fi flagship-ul de anul asta. Are roti de 81 (oare e mic? :( ), asa se zice niste piese ,,portal axles (parca asa se scrie) ca la unimog, acolo la suspensie, care este pendulara din cate se vede :) . Ce nu-mi place la el e ca e propulsat de 2 MOTOARE M deci banuiesc ca ii trebuie o ratie mare .... :( ; amandoua motoarele stau pe acelasi ,,loc" pe singurul receptor. Pacat ca nu are lumini :?
Cat despre 9396, nu ma pronunt, astept sa vad mai multe imagini ? :)

Iar la cele din prima serie, astea care sunt deja disp. pe clever, imim plac cel mai mult 9395 si 9394, 9397 seamana cu 8285 , mini-unimogul e dragut, macaraua aia cica are multe functii, iar quad-u acum nu-mi place deloc :?

TOOBU4U
comunicativ
comunicativ

Mesaj de TOOBU4U » Joi, 12 Ianuarie '12, ora 14:49

mda cam trebuiau sa bage portal axes si pe altceva decat pe Unimog... si ce altceva mai bun decat un nou off-roader :D Nu stiu ce roti are dar par noi ca model... Lumini se gasesc sa ii pun si motor XL cred ca o sa intre relativ usor :) Receptor mai iau de la 8043 sau cumpar unu separat
nu cred ca mai vedem roti ca la 8466... :) dar si alea au fost facute cam prea grele... m-am chinuit ore bune sa bag un motor xl in 8466 sa antreneze diferentialul spate si nu am reusit in nici un fel... Mereu scapau rotitele sau si mai rau se distrugeau rotitele... (si da am toate tipurile posibile de rotite roflol ) dar tot nu reuseam sa il pun in miscare ... decat daca faceam testul cu rotile in sus roflol
"We don't stop playing games because we grow old, we grow old because we stop playing games!"

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Joi, 12 Ianuarie '12, ora 14:54

@toobu4u, vrei sa spui ca rotile dintate iti scapau si se rupeau? :0 Am vazut mai multe camioane care aveau rotile power pullersi mergeau bine. Puteai face o ratie de... 1:8 si atunci sigur mergea... :)

TOOBU4U
comunicativ
comunicativ

Mesaj de TOOBU4U » Joi, 12 Ianuarie '12, ora 14:59

rotile scapau tot timpul cand il puneam sa mearga in plan drept desi cu rotile in sus totul mergea perfect... este foarte greu modelul... Daca as face ceva de la 0 probabil ca as reusi sa il fac sa mearga dar as renunta la diferential :) . 8466 e si un model mai vechi si e destul de greu sa il impaci cu piese mai noi avand o constructie mai ciudata pe puntea din spate... fata de 8297 de exemplu. Probabil ca la 8297 as fi reusit sa il fac mult mai usor sa mearga ... dar mie mi s-a pus pata sa il motorizez pe 8466...
Anyway o sa mai incerc... mai caut solutii si pe net :) momentan tot ce am incercat a fost doar ce mi-a dat mie prin cap la momentul ala... :)

TOOBU4U
comunicativ
comunicativ

Mesaj de TOOBU4U » Joi, 12 Ianuarie '12, ora 15:02

... si pana nu uit... unde ai vazut 9397 disponibil pe Clever? ca eu nu l-am vazut...

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Joi, 12 Ianuarie '12, ora 15:07

N-am scris asta :)

TOOBU4U
comunicativ
comunicativ

Mesaj de TOOBU4U » Joi, 12 Ianuarie '12, ora 15:12

:) ai scris:
"... astea care sunt deja disp. pe clever, imim plac cel mai mult 9395 si 9394, 9397 seamana cu 8285..." se cam intelege din asta ca si 9397 e disponibil pe clever :P
probabil ca vroiai sa zici ca doar 9395 si 9394 :)... eu personal mi-as lua 9391... restul pot sa mai astepte :)

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Joi, 12 Ianuarie '12, ora 16:13

Modelul 2 de la 9397 : http://www.eurobricks.com/forum/index.p ... 603&st=480 (vedeti voi imaginea)
Mi se pare mai fain decat modelul 1 roflol :?