Noi seturi LEGO Duplo

Scrie răspuns
Avatar utilizator
AndreiDutu
tăcut
tăcut
Mesaje: 4
Membru din: Mie, 18 Noiembrie '15, ora 17:55
Contact:

Noi seturi LEGO Duplo

Mesaj de AndreiDutu » Mie, 08 Iunie '16, ora 21:02

Printr-un newsletter am fost anunat ca in magazinele oficiale LEGO au aparut noi seturi. La capitoul DUPLO (care ma intereseaza pe mine acum) aveau Santir mare, la pretul de 269,99
Apoi am descoperit ca vor mai aparea inca catea noi seturi LEGO Duplo. Nu am ajuns inca in magazine, dar tare ma intereseaza nou set de trenuri. Sunt curios la ce pret va fi in magazine.

Avatar utilizator
BMF
vorbăreț
vorbăreț
Mesaje: 101
Membru din: Sâm, 14 Noiembrie '15, ora 23:13
Localitate: Baia Mare
Contact:

Re: Noi seturi LEGO Duplo

Mesaj de BMF » Sâm, 11 Iunie '16, ora 12:33

PREVIEW (in my opinion) despre aceste seturi.
http://jocuridincopilarie.ro/seturi-noi ... gust-2016/

Per ansamblu par niste remake-uri ale unor seturi mai vechi, inclusiv scoase de pe piata.

LEGO DUPLO 10810 – Push Train http://shop.lego.com/en-US/Push-Train-1 ... ng=listing nu este motorizat, dar poate fi o aditie buna pentru cei care doresc sine si vagoane in plus (de fapt platformele vagoanelor - care beneficiaza de conectori mobili, ce asigura deplasarea in urma unei locomotive motorizate).

LEGO DUPLO 10813 – Big Construction Site http://shop.lego.com/en-US/Big-Construc ... ng=listing pare a fi un remake al DUPLO 4988 - Construction Site ce nu se mai comercializeaza. Este foarte bine venit din punctul meu de vedere. Totusi, mai demult, erau comercializate o serie de seturi pe aceasta tema mult mai interesante decat cele actuale (spre exemplu 5653 - Stone Quarry, 5651 - Dump Truck, 4986 - Digger).

LEGO DUPLO 10828 – Doc McStuffins’ Pet Vet Care http://shop.lego.com/en-US/Doc-McStuffi ... ng=listing continua seria Plushica, dar in afara de pisica si hipopotam nu pare sa aduca nimic nou (totusi, Plushica pare sa fie imbracata altfel :p )

LEGO DUPLO 10827 – Mickey & Friends Beach House http://shop.lego.com/en-US/Mickey-Frien ... ng=listing contiuna seria Mickey Mouse (destul de "rarefiata"). Personajele Mickey, Donald si Goofy vor fi cu siguranta cele mai ravnite de baietelul meu (deci, pentru mine setul asta va fi un "must have"). In plus, observ niste ferestre cu model nou, aparat foto, acoperis cu model nou, surf board etc - toate niste elemente noi si foarte interesante.

LEGO DUPLO 10825 – Miles’ Exo-Flex Suit http://shop.lego.com/en-US/Miles-Exo-Fl ... ng=listing Un robot Duplo?!?!?!?!? 8) Fanii serie Miles (lansata de curand) vor fi incantati, DAR piasele si conectorii pentru bratele si picioarele robotului TREBUIE cumparate de toti pasionatii Duplo - cati roboti se vor putea construi oare? :D

LEGO DUPLO 10822 – Sofia the First Magical Carriage http://shop.lego.com/en-US/Sofia-the-Fi ... ng=listing continua seria consacrata Sofia the 1st si aduce un element nou, respectiv caleasca (doar piesa superioara) - montata convenabil pe o platforma de masina/tren (acela "basic", care nu incape pe sinele Duplo) cu roti roz. Setul cred ca va fi apreciat de fanii seriei.
Ultima oară modificat Sâm, 11 Iunie '16, ora 14:19 de către BMF, modificat 1 dată în total.
Imagine

Avatar utilizator
BMF
vorbăreț
vorbăreț
Mesaje: 101
Membru din: Sâm, 14 Noiembrie '15, ora 23:13
Localitate: Baia Mare
Contact:

Re: Noi seturi LEGO Duplo

Mesaj de BMF » Sâm, 11 Iunie '16, ora 14:16

Vizitand shop-ul de pe Lego.com am observat inca niste seturi noi, respectiv:

Truck & Tracked Excavator http://shop.lego.com/en-US/Truck-Tracke ... ng=listing Varinta noua a excavatorului cu senile (de aceasta data este mai mica) ce vine si cu un camion cu sistem de basculare. Un set bun de completare a temei Construction Site.

Backhoe Loader http://shop.lego.com/en-US/Backhoe-Load ... ng=listing Excavator clasic, cu doua cupe.

Un nou Creative Building Bascket http://shop.lego.com/en-US/LEGO-DUPLO-C ... ng=listing urmeaza a fi lansat in august si va contine 110 piese (printre care si elemente ale turnurilor din castel, elice, aparat foto, umbreluta)
Imagine