LEGO, prezent oficial in Romania
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Re: LEGO, prezent oficial in Romania
Era si timpul,nu cred ca se va schimba ceva (ma refer la preturi sau sa apara un LEGO shop),poate va creste un pic respectul fata de LEGO si nu se vor uita oamenii foarte ciudat la noi roflol
- Bricky
- Former Ambassador

- Judet: Bucuresti
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/brickys_world/
Poate unul dintre moderatori face o invitatie unui reprezentant Lego din Romania, sa ne viziteze forumul. Poate ne da cateva detalii, ce planuri au, daca vor deschide magazin, sau chiar Lego Shop in Romania etc. Asa cum avem reprezentanti de la distribuitori Lego care ne tin la curent cu noutatile si promotiile, ar fi super daca ar fi si un reprezentant Lego, membru al forumului. 
"... care se va ocupa de vânzările directe pe piaţa românească, pe fondul unei dublări a cotei de piaţă la nivel local, în perioada iulie 2011 - iulie 2012, scrie Agerpres."
Pai numai eu am cumparat, in ultimele 12-13 luni, Lego in valoare de vreo 4000 RON roflol , normal ca le-a crescut cota de piata
Pai numai eu am cumparat, in ultimele 12-13 luni, Lego in valoare de vreo 4000 RON roflol , normal ca le-a crescut cota de piata
- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

Foarte tare! Stiam ca LEGO urma sa se inaurgureze oficial in Romania
Nu vreau sa zic mai multe
Nu vreau sa zic mai multe
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
siii? asta inseamna ca v-a fi mai ieftin sau ca seturile vor aparea mai repede? vom avea pick a brick ieftin? se vor implica sau brickenburgu ramane singura asociatia care chiar face ceva? ca noua doar gura ne umbla ... literar. ei au posibilitatea de a face concursuri, expozitii etc
anyway, n-ar strica sa ieie legatura cu noi si s-o mentina, eventual sa faca asa cum s-a zis, un membru
anyway, n-ar strica sa ieie legatura cu noi si s-o mentina, eventual sa faca asa cum s-a zis, un membru
- tonicodrea
- gură spartă

Super!Asta inseamna cumva ca in viitorul departat,(10 ani)o sa fac un Lego Shop,zic viitorul departat pentru ca stiti cum e Romania
Stai,daca s-a facut sediu asta inseamna si ca vor face un lego Shop at home Romania,adica un magazin online cu preturi mai mici?
- Bricky
- Former Ambassador

Avem multe intrebari, tocmai de-aia ar fi foarte interesant daca un reprezentant Lego ar scrie pe forum. Dragi moderatori, le puteti trimite o invitatie celor de la Lego Romania sa intre pe forum?
Dar de ce nu stia nimeni? Putea si pe noi sa ne anunte cineva.... Ikarus?!
- Bricky
- Former Ambassador

- N33
- gură spartă

Cu preturi mai mari poate.In Ungaria era LEGO shop at home si au preturi ca in Ro sau mai mari ... deci in Romania cred cca vor avea preturi si mai si asa ca ramane tot Clever.vor face un lego Shop at home Romania,adica un magazin online cu preturi mai mici?
Lego Romania exista de circa un an de zile, doar ca nu s-a "lansat oficial" pana acum.
Din informatiile peste care am dat, deocamdata s-a ocupat si se ocupa (aproape) strict de vanzari en-gros catre comerciantii din RO si crearea unei piete mai puternice.
Probabil ca in 2-3 ani va fi disponibil shop@home de pe site-ul Lego, cu livrare de prin Cehia si cu preturi marisoare.
Totul depinde de cat de mult si repede va continua sa creasca piata de Lego de aici.
Din informatiile peste care am dat, deocamdata s-a ocupat si se ocupa (aproape) strict de vanzari en-gros catre comerciantii din RO si crearea unei piete mai puternice.
Probabil ca in 2-3 ani va fi disponibil shop@home de pe site-ul Lego, cu livrare de prin Cehia si cu preturi marisoare.
Totul depinde de cat de mult si repede va continua sa creasca piata de Lego de aici.
- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

Mda.. cam ai dreptate... Preturile vor fi destul de mari, POATE la fel de mici ca la Clevertoys... La fel ca si in Australia sau Elvetia sau alte tari mai putin implicateadn2377 scrie:Lego Romania exista de circa un an de zile, doar ca nu s-a "lansat oficial" pana acum.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
************ LEGO!!!
ce treaba are JARu cu lego? fraerii din JAR is numai din clasa a Xa si sunt numia 3-6 pe clasa, numai din scolile astea mai tari din orasele mai mari. la noi in oras (120.000 de locuitori) numia 4 licee fac parte din program. again *************** LEGO!!! de ce nu puteati sa le donati NOUA(RoLUG) sau Brickenburgului!!!!

ce treaba are JARu cu lego? fraerii din JAR is numai din clasa a Xa si sunt numia 3-6 pe clasa, numai din scolile astea mai tari din orasele mai mari. la noi in oras (120.000 de locuitori) numia 4 licee fac parte din program. again *************** LEGO!!! de ce nu puteati sa le donati NOUA(RoLUG) sau Brickenburgului!!!!

- N33
- gură spartă

Noi stim deja de LEGO ... totul este despre reclama,nici mie nu imi place ideea dar ce putem face ?