Cui ii place Bionicle?

tonicodrea
gură spartă
gură spartă

Cui ii place Bionicle?

Mesaj de tonicodrea » Sâm, 07 Aprilie '12, ora 15:22

Salut,cred ca eu sunt cel mare fan Bionicle din Rolug si am mers pe Malug si am observat ca mai mult de jumatate sunt fani Bionicle si acolo au un topic special Bionicle c-am la fel de mare ca "Disutii generale" la noi .Deci cui ii place Bionicle?

infested
vorbăreț
vorbăreț

Re: Cui ii place Bionicle?

Mesaj de infested » Dum, 08 Aprilie '12, ora 16:20

mie imi place..:) vehicles si playable sets:P

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Dum, 08 Aprilie '12, ora 18:08

Am si eu un set bionicle, o nava cu o figurina portocalie (Rockoh T3). E faina, are functii interesante si deasemenea figurina e tare! Desi imi place acest set (l-am primit de la cineva) nu m-as duce in magazin ca sa cumpar bionicle... Ma rog, asta e cam ciudat roflol :billiam:

Nick-Name
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Nick-Name » Dum, 08 Aprilie '12, ora 20:47

Mie mi-a placut bionicle cand eram mai mic, pentru ca ma puteam "juca" cu ei. Nici nu ma gandeam pe atunci sa ii desfac, sa Mocuiesc.
Inca ii mai am, facuti bucati, dar nu ma indur sa ii dau. Si uneori mai sunt folositori.
Dar eu raman la system si la ninjago ;)
Nick-Name | Ωmega

Atlantis - Orasul Scufundat

tonicodrea
gură spartă
gură spartă

Mesaj de tonicodrea » Dum, 08 Aprilie '12, ora 21:48

Ei ma bucur ca sunt uni carora le plac ,dar tot cred ca mie imi place cel mai mult.

Jouster22
comunicativ
comunicativ

Mesaj de Jouster22 » Vin, 13 Aprilie '12, ora 16:27

Fan din 2002, story nerd...Si...Am mare majoritate a seturilor. Oricum, acum sunt cu Ninjago si HF (Hero Factory pentru cei care nu inteleg abrevierea). De ce? BIONICLE este si asa mort, deci...nu am altceva mai bun de facut. Imi pare rau de faptul ca LEGO nu a explorat destul de mult Spherus Magna (asta include si Bara Magna/Bota Magna/Aqua Magna). LEGO a folosit doar Bara Magna (emisfera sudica, 2009, o mica parte din cea nordica in 2010) si Aqua Magna (in 2007). As fi vrut sa vad cativa Glatorians de pe Bota Magna si niste Vorox care sunt inteligenti...Oh si acei Element Lords ca seturi.(si Baterra)
Insert witty signature here

tonicodrea
gură spartă
gură spartă

Mesaj de tonicodrea » Vin, 13 Aprilie '12, ora 19:33

Am inteles ce ai spus si Vorox inteligent a aparut in The Yesterday Quest si Din Aqua Magna fac parte toate insulele mentionate,deci Lego a explorat mai mult Aqua Magna si in Bionicle 5 care trebuia sa apara Mata Nui ,Ackar,Kiina si Berix,Gresh au gasit un Skrall 'defect' care era razvratit si doi glatorieni noi,unul din Bota Magna,din tribul junglei,si unul din Bara Magna din tribul de otel.Am citit asta pe wikipedia intr-un articol.

Jouster22
comunicativ
comunicativ

Mesaj de Jouster22 » Vin, 13 Aprilie '12, ora 21:50

tonicodrea scrie:Am inteles ce ai spus si Vorox inteligent a aparut in The Yesterday Quest si Din Aqua Magna fac parte toate insulele mentionate,deci Lego a explorat mai mult Aqua Magna si in Bionicle 5 care trebuia sa apara Mata Nui ,Ackar,Kiina si Berix,Gresh au gasit un Skrall 'defect' care era razvratit si doi glatorieni noi,unul din Bota Magna,din tribul junglei,si unul din Bara Magna din tribul de otel.Am citit asta pe wikipedia intr-un articol.

Wikipedia....Disgusting. Ma rog, daca vrei scenariul pentru al 5-lea film, il am..undeva..pe PC. Cred. Sper ca l-am salvat atunci cand Greg F. l-a pus pe blogul sau. Ma rog, vreau sa te corectez la ceva. Doar Voya Nui/Mahri Nui si Mata Nui erau pe Aqua Magna. Metru Nui si Karda Nui erau in interiorul lui MN. Bine, Voya Nui era si ea in interior, de aceea a trebuit sa fie scufundata. Voya Nui era legata de Karda Nui....Pot sa spun mai multe, dar..nu cred ca am timp si nici chef. Daca vrei sa afli mai multe, citeste aici: http://biosector01.com/wiki/index.php/Main_Page

Este wiki-ul oficial pentru BIONICLE. Desi acum ii lipsesc probabil anumite imagini din galerii si pagini, nu stiu de ce....Daca vrei sa afli, intreaba-l pe Swert.

tonicodrea
gură spartă
gură spartă

Mesaj de tonicodrea » Sâm, 14 Aprilie '12, ora 09:44

Stiam tot ce ai spus dar mi-a fost prea lene sa pun detalile roflol .Oricum asa ceva am citit pe wikipedia nu stiu daca e adevarat sau nu .Daca vrei pot sa pun o poza cu un moc Baterra. :D

Jouster22
comunicativ
comunicativ

Mesaj de Jouster22 » Sâm, 14 Aprilie '12, ora 13:51

tonicodrea scrie:Stiam tot ce ai spus dar mi-a fost prea lene sa pun detalile roflol .Oricum asa ceva am citit pe wikipedia nu stiu daca e adevarat sau nu .Daca vrei pot sa pun o poza cu un moc Baterra. :D
Nu-i nevoie, am "Graphic Novel #8: Legends of Bara Magna", pot sa MOCuiesc si eu un Baterra. Nu e atat de greu, ai nevoie de aproximativ 14 Hewkii Mahri upper leg armor, cateva piese de la Krekka, drept inlocuitor de helmet, fiindca nu exista acel helmet pe care il au Baterra, folosesti helmetul lui Thunder, si, in rest, cateva piese cum ar fi un corp de la Matoranii din 2008 si ai un Baterra care este aproximativ exact la fel ca cel din Graphic Novel #8.

tonicodrea
gură spartă
gură spartă

Mesaj de tonicodrea » Sâm, 14 Aprilie '12, ora 15:27

Eu am asociat helmetul cu capul lui Nuju Hordika,nu situ daca e bine dar ,ehhh :D

tonicodrea
gură spartă
gură spartă

Mesaj de tonicodrea » Sâm, 14 Aprilie '12, ora 15:37

Apropo,ce seturi ai ,eu am astea :
2002: Bohrok Gahlok
Bohrok Lehvak
2005:Toa Hordika Whenua
Toa Hordika Onewa
Warriors:Keetongu
2007:Toa Mahri Hahli
2008:Matoran:Solek
Shadow-Matoran:Gavla,Radiak.
Vehicles:Vultraz
Warriors:Takanuva
Toa Nuva Phantoka:Kopaka
2009:Glatorian:Skrall,Tarix.
Glatorian Legends:Ackar.
2010:Stars:Tahu
Si il mai am si pe Furno 4.0.Si vre-o 15 seturi neoriginale pe care mi le-au cumparat parinti crezand ca sunt originale roflol .Tu ce seturi ai?

Jouster22
comunicativ
comunicativ

Mesaj de Jouster22 » Sâm, 14 Aprilie '12, ora 17:28

Pfft....Nu stiu de unde sa incep.

BIONICLE (2001 - 2010)
2001: None
2002: Nuhvok, Lehvak, Tahu Nuva, Gali Nuva, Lewa Nuva, Kopaka Nuva
2003: Lehvak-Kal, Tahnok-Kal, Nuhvok-Kal, Lerahk, Panrahk, Vorahk, Guurahk
2004: Nuju (x3), Whenua, Onewa (x2), Matau, Vakama, Nokama (x2), Zadahk, Keerahk , Nuurahk, Ahkmou, Orkahm, Nuhrii
2005: Nuju Hordika , si cred ca 1-2 Visorak
2006: Nuparu, Hewkii, Matoro, Avak
2007: Hahli, Pridak, Takadox, Ehlek, Morak
2008: Chirox, Vamprah, Krika, Tahu, Onua, Gali, Takanuva, Mazeka , Toa Ignika, Gavla, Kirop, Radiak, Photok
2009: Malum, Raanu, Atakus, Tuma, Gelu, Mata Nui, Stronius, Berix, Ackar
2010: Tahu, Takanuva, Gresh, Rahkshi , Skrall

Hero Factory (2010 - 20??)
2010: Preston Stormer, Jimi Stringer, Mark Surge, Natalie Breez, Thunder, Corroder, Von Nebula, Rotor
2011: Furno 2.0, Stormer 2.0, Surge 2.0, Breez 2.0, Nex 2.0, Evo 2.0, Fire Lord, Nitroblast, Jetbug, Drilldozer, Furno 3.0, Rocka 3.0, Stormer 3.0, Stringer 3.0, Bulk 3.0, Nex 3.0, Rocka XL, Witch Doctor
2012: Rocka, Breez, Evo, Surge, Thornraxx, Toxic Reapa, Splitface, Jawblade (x2)

Saptamana viitoare voi cumpara Black Phantom, Furno (Breakout) si Rattlecopter. Abia astept vara sa cumpar noile seturi. (Stormer XL, Speeda Demon, Nex, XT4, Stringer, Voltix, Bulk, Core Hunter). Cred ca am omis cateva seturi...Dar ma rog, cam alea sunt seturile de care imi amintesc acum. (am prea multe seturi LEGO)
Ultima oară modificat Sâm, 14 Aprilie '12, ora 19:00 de către Jouster22, modificat 1 dată în total.

tonicodrea
gură spartă
gură spartă

Mesaj de tonicodrea » Sâm, 14 Aprilie '12, ora 17:47

Hey,pe cei care ii ai de mai multe ori nu ii vinzi?

Jouster22
comunicativ
comunicativ

Mesaj de Jouster22 » Sâm, 14 Aprilie '12, ora 18:59

tonicodrea scrie:Hey,pe cei care ii ai de mai multe ori nu ii vinzi?
Nu, pentru ca i-am cumparat de mai multe ori cu un motiv. (MOCcist)