http://tongal.com/project/legocity
am vazut ca avem meseriashi la chestia asta..dati o geana pe site:P
25.000$$$ pt. un stopmotion!!
- benny07
- gură spartă

Re: 25.000$$$ pt. un stopmotion!!
nu am inteles roflol deci primesti 25.000 de dolari pentru un stopmotion?
Canalul meu : http://www.youtube.com/channel/UCipsL5B ... &flow=grid
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
stiu si eu... imi suna prea frumos ca sa fie adevarat (asta am invatat-o din "The Real Hustlers" de pe Discovery Channel)
-
devoratorul
- gură spartă

nu....e vb de un proiect.......faci o schtia a poiectului.....eseu 500 caractere.idei, poze, deastea......trimiti in faza I pt inscriere.
Daca esti ales, din cei 5 cei mai jmecheri, primesti 500$ buget sa iti cumperi ce ainevoie + alte lego CITY cumuland total 1500$ per total.
Tot aici trebuie sa fi avut ceva background in stopmotions.....adica......sa ai un "portofoliu".
Faza 2>
Faci stopmotionul....care trebuie sa fie total creatia ta......inclusiv efectele sonore. (poti introduce si efecte sonore de o terta parte dar cu acordul scris al aceste terte parti pt ceva ce nu iti apartine.)
Trimiti stopmotionul si se aleg castigatorii.....5 premii parca erau de nu stiu cat , dar in total...valoarea pusa la bataie pt tot acest proiect este de 25000$.
Daca esti ales, din cei 5 cei mai jmecheri, primesti 500$ buget sa iti cumperi ce ainevoie + alte lego CITY cumuland total 1500$ per total.
Tot aici trebuie sa fi avut ceva background in stopmotions.....adica......sa ai un "portofoliu".
Faza 2>
Faci stopmotionul....care trebuie sa fie total creatia ta......inclusiv efectele sonore. (poti introduce si efecte sonore de o terta parte dar cu acordul scris al aceste terte parti pt ceva ce nu iti apartine.)
Trimiti stopmotionul si se aleg castigatorii.....5 premii parca erau de nu stiu cat , dar in total...valoarea pusa la bataie pt tot acest proiect este de 25000$.