nu te supara dar wrestlingul nu e spectacol. e doar lupta extrem de violenta fara reguli. boxul si judoul si care mai e sport de contact macar au reguli. ma rog, eu stiu din experienta ca expunerea la/practicarea sporturilor de contact nu are efecte benefice. cine nu crede sa faca cercetari: 90% din "batausi" umbla la lectii de karate/judo/box/etc si vizioneaza lupte(reale din lumea sporturilor sau fictive din filme). stiu asa de bine deoarece am avut probleme mari cu un coleg care era superfan john cena si se credea wrestler... si mai credea ca toti cei care nu se apara sunt saci de nisip care sa absoarba impulsul unui pumnrazvan98bobi scrie:Fratilor,cred ca nu stiti ce e aia wrestling.......inseamna spectacol,asa cum niciun alt boxer,ufc-ist sau luptator de arte martiale nu stie sa faca.![]()
![]()
P.S.: "spectacolul" inseamna ca distreaza publicul. daca wrestlingul este "spectacol", inseamna ca lumea e nebuna. stii care popor a mai considerat luptele un "spectacol"? romanii. sunt sigur ca ai auzit de gladiatori si de celelalte grozavii care se intamplau in Colosseum (lupte pe viata si pe moarte, executii, martirizari). gandestete din punctul asta de vedere: daca uciderile si luptele pe viata si pe moarte nu sunt "spectacole", atunci de ce ar fi wrestlingul si restul sporturilor de contact "spectacol"? doar pentru ca nu moare nimeni nu inseamna ca e "spectacol", inseamna doar ca exista cetateni romani moderni, carora le place violenta.
nu zic ca e interzis sa vizionezi/practici sporturi de contact, zic doar ca acestea au un efect distrugator asupra insului si asupra comunitatii