Cutii depozitare
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Re: Cutii depozitare
Am trecut azi dimineata prin alt Lidl si erau. Se cumparasera cam o treime din ele. Erau puse pe un palet cu 3 etaje si primul etaj disparuse. Se vand bine dar totusi nu e bataie pe ele. Cred ca in urmatoarele 2-3 zile le mai gasiti. Mai prost e ca la etajul de jos mai sunt sparte de la manipularea paletului cu elevatorul. Trebuie un pic de atentie la cumparare.
- talex
- gură spartă

Follow the LEGO Batman adventures: http://instagram.com/alexnocturnal
- iuliand
- gură spartă

Hehe, da, am remarcat si eu mai devreme cand a postat imaginea... 
Va arat si solutia mea 
Cutii luate din Auchan cu un pret de aproximativ 4 lei sertarul (se vand cu 3 sau 4 sertare dar se pot regrupa pe verticala). Nu am stat sa caut foarte mult, am fost multumit ca se grupeaza bine pe rafturi, se deschide usor fiecare sertar in parte fara sa "agate" si sunt si destul de incapatoare pentru aproape orice piesa.
Poza este mai veche, intre timp sertarele au umplut si partea de sus cu totul si in dreapta.
Intra cu usurinta placi de peste 8-10 studs latime si 24 lungime. Iar ca inaltime, cred ca 3-4 studs.
Cutii luate din Auchan cu un pret de aproximativ 4 lei sertarul (se vand cu 3 sau 4 sertare dar se pot regrupa pe verticala). Nu am stat sa caut foarte mult, am fost multumit ca se grupeaza bine pe rafturi, se deschide usor fiecare sertar in parte fara sa "agate" si sunt si destul de incapatoare pentru aproape orice piesa.
Poza este mai veche, intre timp sertarele au umplut si partea de sus cu totul si in dreapta.
Intra cu usurinta placi de peste 8-10 studs latime si 24 lungime. Iar ca inaltime, cred ca 3-4 studs.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Nu sti daca se mai gaseste asa ceva la Auchan?
Le-am cumparat in martie-aprilie din Auchan Pitesti. Atunci aveau destule; sper sa mai gasesc cand ajung acasa pentru ca mai am nevoie de inca 20 de sertare pe putin in urma comenzilor comune si a vizitelor la PaB 
- talex
- gură spartă

Pe mine m-ai convins @iuliand si le-am vazut si mi-am luat 2 din alea de 33 de sertare, mi se par foarte faine / practice, multumesc @motorizare de share. 
PS. Un singur minus as observa (daca e cineva interesat de asa ceva) nu prea sunt practice pentru transport pentru ca sertarasele nu ajung pana sus in compartimentele lor si deci piesele mici vor cadea in afara daca este inclinata cutia. Dar pentru acest pret si in cazul in care mobilitatea nu e o problema cred ca sunt super practice.
PS. Un singur minus as observa (daca e cineva interesat de asa ceva) nu prea sunt practice pentru transport pentru ca sertarasele nu ajung pana sus in compartimentele lor si deci piesele mici vor cadea in afara daca este inclinata cutia. Dar pentru acest pret si in cazul in care mobilitatea nu e o problema cred ca sunt super practice.
- iuliand
- gură spartă

@talex: Nu m-am ganit mici un moment la posibilitatea de a le transporta pentru ca nu sunt concepute pentru asa ceva. Sertarele nu au nici un fel de mijoc de a le mentine in pozitia inchis si ar iesi foarte usor la transport imprastiind continutul.
Eu le-am luat pentru a le monta pe birou sau pe perete. Sper sa termin cat mai curand reamenajarea spatiului de Lego ca sa ma laud...
Dar trebuie sa-mi comand o masa adecvata mai intai.
@adybrood, m-am uitat si eu prin Auchan dupa sertarele alea dar nu le-am vazut. Interesanta solutie. Cand se suprapun au un sistem de prindere intre ele sau doar se aseaza unele peste altele?
Eu le-am luat pentru a le monta pe birou sau pe perete. Sper sa termin cat mai curand reamenajarea spatiului de Lego ca sa ma laud...
@adybrood, m-am uitat si eu prin Auchan dupa sertarele alea dar nu le-am vazut. Interesanta solutie. Cand se suprapun au un sistem de prindere intre ele sau doar se aseaza unele peste altele?
- talex
- gură spartă

Sunt curios, mai sunt genul ala de cutii la Lidl? Sau a fost oferta si s-a dus?
- iuliand
- gură spartă

Sincer nu stiu. Nu am mai calcat in Lidl aproape de atunci. De obicei Lidl nu tine in mod curent pe stoc asa ceva. Sunt produse sezoniere. Probabil le vor aduce din nou la anul in primavara cand toata lumea se apuca sa bricoleze.
- motorizare
- comunicativ

Nu mai sunt. E cum zice @iuliand, produsele sunt sezoniere; produsele din ofertele Lidl se schimba in fiecare saptamana. Produse de bricolaj apar in oferte de cateva ori pe an, dar in cazul cutiilor poate sa fie asa cum zice @iuliand.
Eventual te poti abona la newsletter-ul lor saptamanal. Altfel, eu sunt abonat si o sa revin pe forum daca vad ceva.
Eventual te poti abona la newsletter-ul lor saptamanal. Altfel, eu sunt abonat si o sa revin pe forum daca vad ceva.
- talex
- gură spartă

Am inteles, multumesc frumos pentru raspunsuri. Nici eu nu am mai calcat de cand am aflat de ele de la voi si mi-am luat 2, dar intre timp m-am obisnuit cu ele si se pare ca aveam nevoie de mai multe. 
- lapsanszkitamas
- gură spartă

La noi nu au fost deloc
((( Am inceput sa dezmembrez exponatul pentru SHIPtember. Sunt la al treilea vehicul si deja sunt in criza de spatiu.
Cred ca ar trebui sa facem o bursa de piese. Am primit multe piese identice prin brick support, unele in cantitati ridicole; sunt sigur ca ar fi doritori pentru schimburi (dk grey round brick 1x1 w/ fins, tr orange 1x1 cone etc etc)
Cred ca ar trebui sa facem o bursa de piese. Am primit multe piese identice prin brick support, unele in cantitati ridicole; sunt sigur ca ar fi doritori pentru schimburi (dk grey round brick 1x1 w/ fins, tr orange 1x1 cone etc etc)
- iuliand
- gură spartă

E, va mai amintiti cand am iesit cu roaba de sertarase din Lidl? Iata rezultatul, versiunea "beta" deocamdata, pentru ca mai am multe de pus la punct, dar forma principala se contureaza:
"My Lego workstation" [TADAAAA!]
Lego workstation by iuliand, on Flickr
"My Lego workstation" [TADAAAA!]
Lego workstation by iuliand, on Flickr- lapsanszkitamas
- gură spartă

Wow, fainosag. Dar poti sa-i dai foc daca nu-l folosesti (la mocuit) roflol