Ninjago 2012
Re: Ninjago 2012
Ma mir ca nu ai observat seturile din vara (Samurai X Mech, Green Ninja Mech, pe generalii Venomari si Constrictai, ect.)
Insert witty signature here
Scuze pentru double posting dar, episoadele din sezonul 3 http://www.imdb.com/title/tt1871731/episodes#season-3
Se pare ca in 2013 Ninjago va deveni ceva de genul Ninja Vs Pirati...Nu sunt incantat sa fiu sincer.
Se pare ca in 2013 Ninjago va deveni ceva de genul Ninja Vs Pirati...Nu sunt incantat sa fiu sincer.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
si in 2014 ce va fii? ninja impotriva poneilor malefici?
- Nick-Name
- gură spartă

^ roflol roflol
Dar daca se vand, de ce sa nu se faca ninja vs ponei malefici?!
Mie personal imi place seria, Adrian a facut o treaba buna. Ma intreb care e al lui... Pariez ca cele ale serpilor, e stilul lui
Dar daca se vand, de ce sa nu se faca ninja vs ponei malefici?!
Mie personal imi place seria, Adrian a facut o treaba buna. Ma intreb care e al lui... Pariez ca cele ale serpilor, e stilul lui
- cristian333
- gură spartă

cred ca acea corabie e a lui. ma gandesc ca seamana cu dojo-ul... 
LEGO System Master!
Nu ma intelegeti gresit, ador anii 2011 si 2012, dar daca 2013 va fi generic..atunci..Nu stiu ce sa zic.
- cristian333
- gură spartă

verificati preturile pe LEGO.com! nu-s asa mari cum ma asteptam... ba chiar mai mici ca cele din 2011 
LEGO System Master!
- Nick-Name
- gură spartă

Mda... Nu sunt foarte ieftine, da' merge. Rattlecopter si Venomari shrine le iau neaparat 
- cristian333
- gură spartă

- Nick-Name
- gură spartă

Da, ai dreptate!
Este bine realizat, fata de sarpe este foarte expresiva. Si are si functie de playability, lansatorul ala de serpi.
Este bine realizat, fata de sarpe este foarte expresiva. Si are si functie de playability, lansatorul ala de serpi.
Rattlecopter este bun pentru piese (black blades *drools*) dar oricum, o sa incerc sa cumpar cat mai multe seturi (desi cred ca fondul pentru Ninjago va fi irosit pe Fangpyre Truck, Cole's Tread Assault si acel LE set "Crane Truck")
PS: Crane Truck este un nume pe care il folosesc, nu se stie inca numele oficial.
PS: Crane Truck este un nume pe care il folosesc, nu se stie inca numele oficial.
- cristian333
- gură spartă

Ok, seturile NinjaGo sunt grozave, dar cele City sunt, majoritatea, must-have pentru orice oras! Ideea unei statii de politie mai mici si mai accesibila suna bine
. Car and Camper imi pare dintr-un film american. Schema cromatica a rulotei arata super! Ambulanta o iau sigur. Am cam dus lipsa seriei Emergency. Cat despre Fire, avionul ala nu e chiar autentic, dar e bun. 4430... daca politia are un camion, de ce sa nu aiba si pompieri? 4×4 Fire Truck arata fain. 4438 nu prea imi place. Masina aia neagra are un design prostut.
In rest, intreaga serie Police e buna... Recycling Truck imi aminteste si mie de Poliaris-urile noastre.
Si intr-un final am aflat ce cauta gaura aia in elicopter: http://brickset.com/detail/?Set=4439-1. Priviti cum se deschide usa cockpitului!
************************************************************************************************************************************
Toata seria City e super. Pana in Aprilie sper sa apara si la noi, ca sa-mi chieltuiesc toti banii primiti de ziua mea pe ele! roflol
************************************************************************************************************************************
Toata seria City e super. Pana in Aprilie sper sa apara si la noi, ca sa-mi chieltuiesc toti banii primiti de ziua mea pe ele! roflol
LEGO System Master!
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
avionul ala e un dezastru lego. ce bine ca sunt doar putine dezastre de-asteaCat despre Fire, avionul ala nu e chiar autentic, dar e bun.
....Uh...De ce zburati de la un subiect la altul? On Topic guys, on topic pl0x.
- cristian333
- gură spartă

Scuze, dar nu m-am putut abtine sa nu comentez despre ele...
Adica, doar e 2012...
Adica, doar e 2012...
LEGO System Master!