Intalnire ROLUG si LUG Szeged
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Re: Intalnire ROLUG si LUG Szeged
Tamas,acum sugerezi sa crapam ROLUGul in doua parti .... daca vrem sa facem ceva.
Rolug Nord si Rolug Sud.... nici asa nu suntem multi activi.
Un lucru important am invatat.... nu poti sa faci ceva ce este bine pentru toti.
Rolug Nord si Rolug Sud.... nici asa nu suntem multi activi.
Un lucru important am invatat.... nu poti sa faci ceva ce este bine pentru toti.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
din pacate asta asa e...
nu zic sa crapam rolugul in doua...evident unitatea este importanta, dar 500 km nu-s 500 m; nu poti ignora faptul ca sighetul marmatiei este la granita
prin aceea intalnire simultana eu ma refeream la cei care au decis deja ca nu vor veni la sighet, dar ar fi dispusi sa mearga la o posibila intalnire secundara (ceea principala fiind la sighet, unde ii asteptam pe toti ceu care pot si vor sa vina). eu am sugerat aceea intalnire secundara EXCLUSIV celor care STIU SIGUR 100% CA NU VOR VENI LA SIGHET. pt cei decisi sa vina si indecisi destinatia este sighet
repet, pt a clarifica
vrei sa vii si poti -----sighet
vrei sa vii dar chiar nu ai cum----(posibila) intalnire secundara
prin intalnire secundara ma gandesc la ceva restrans, de genul o cafea si un TT, un pahar de vorba etc. sub nici o forma expo, mocuit comun etc pt astfel de activitati "grandioase" facem intalnirea la sighet (e nu chiar, dar hiperbola e figura mea de stil preferata
)
nu zic sa crapam rolugul in doua...evident unitatea este importanta, dar 500 km nu-s 500 m; nu poti ignora faptul ca sighetul marmatiei este la granita
prin aceea intalnire simultana eu ma refeream la cei care au decis deja ca nu vor veni la sighet, dar ar fi dispusi sa mearga la o posibila intalnire secundara (ceea principala fiind la sighet, unde ii asteptam pe toti ceu care pot si vor sa vina). eu am sugerat aceea intalnire secundara EXCLUSIV celor care STIU SIGUR 100% CA NU VOR VENI LA SIGHET. pt cei decisi sa vina si indecisi destinatia este sighet
repet, pt a clarifica
prin intalnire secundara ma gandesc la ceva restrans, de genul o cafea si un TT, un pahar de vorba etc. sub nici o forma expo, mocuit comun etc pt astfel de activitati "grandioase" facem intalnirea la sighet (e nu chiar, dar hiperbola e figura mea de stil preferata
- N33
- gură spartă

Sa presupunem ca stau la Bucurestirepet, pt a clarifica
Da de ce sa cheltui bani sa ma duc acolo cand se organizeaza ceva si aici .... cei mai multi vor merge pe aceasta mentalitate....
O intalnire si nu cred ca este o singura persoana care chiar vrea sa vina si nu poate .... accentul este pe VREA SA VINA .... ca nu e asa greu sa te urci pe un tren (este recomdat la cuseta).
- AlexDesign
- gură spartă

e o idee buna sa organizam 2 intalniri.in bucuresti ar putea sa fie ceva in aer liber(mereu cand merg in weekend in pakul IOR aka A.I.Cuza vad niste unii care au un club si un forum cu barci R/C.sincer mam cam saturat sai vad laudandse cu barcile lor custom.amobservat ca se inteleg enorm de bn si ar fi bn daca am fi si noi la fel.) 
- lapsanszkitamas
- gură spartă

de ce sa dai banii? e simplu la sighet este intalnirea serioasa, cu activitati sI MOCuri. fiindca acolo este intalnirea principala, big stufful, branza mare, in principal tot ce inseamna o intalnire serioasa, planuita de ceva vreme, nu o idee spontana cu sanse de reusita mici
- lapsanszkitamas
- gură spartă

you ser? prin intalnire secundara ma refeream.la aceaasi idee ca cea a lui horax din forumul afol
- N33
- gură spartă

Aia este alt ceva,daca vor intalnire la Bucuresti ... intalnire mica,fie dar nu in timpul intalnirii oficiale,ca atunci nu vin asa multi,ca le convine mai mult la Bucuresti .... asta e marea chestie.
O, e dragut din partea ta ca ne dai voie sa avem o intalnire in Bucuresti, chiar daca mai mica...N33 scrie:Aia este alt ceva,daca vor intalnire la Bucuresti ... intalnire mica,fie dar nu in timpul intalnirii oficiale,ca atunci nu vin asa multi,ca le convine mai mult la Bucuresti .... asta e marea chestie.
Acum pe bune, cine scrie mai sus ca din Bucuresti NU voi face 500+ km ca sa ajung la o intalnire in celalalt capat al tarii bine zice... si asta e valabil pentru cei mai multi oameni. Exceptiile confirma regula...
Cum spuneam, intalnirea la care incepem sa ne gandim pentru Bucuresti nu are nici o legatura cu cea organizata de voi si mai mult ca sigur nu va fi in acelasi timp cu ea (ci probabil mai curand). Iar ideea de a forma mai multe nuclee regionale are cred mai multa aplicabilitate practica decat a spera ca ne rezumam la o singura locatie si toata lumea va fi fericita sa ajunga acolo.
Macar sa reusiti sa va vedeti voi la Sighet, noi la Bucuresti si sa impartasim apoi impresii.
-
gallgeorge
- gură spartă

Si moldovenii stau acasa... roflol roflol
George, si prin Moldova stiu ca sunteti cel putin cativa - poate va vorbiti...
- N33
- gură spartă

Despre asta vorbesc....Acum pe bune, cine scrie mai sus ca din Bucuresti NU voi face 500+ km ca sa ajung la o intalnire in celalalt capat al tarii bine zice... si asta e valabil pentru cei mai multi oameni. Exceptiile confirma regula...
De ce sa vii cand este o intalnire si acolo ..... si asa suntem putini si nu are rost .... asta nu e intalnire ROLUG,asta este doar o intalnire mica ....
Atunci gata cu ROLUG,va fi BUCLUG si TRANSLUG sau stiu eu ce. Nu cred ca e imposibil ca toti sa ne intalnim intr-o localitate ...Iar ideea de a forma mai multe nuclee regionale are cred mai multa aplicabilitate practica decat a spera ca ne rezumam la o singura locatie si toata lumea va fi fericita sa ajunga acolo.
Sa vina cineva cu o idee mai buna decat ce avem aici si sa rezolve problema !
- lapsanszkitamas
- gură spartă

n33: cred ca n-ai inteles problema. de exemplu adn n-ar fi venit la sighet fiindca asa a decis. acum, daca nu vine la sighet, decat sa steie acasa mai bine sa iasa la un pahar de vorba cu ceilalti care sunt in situatia lui, adica cei care nu vin la sighet din motive intemeiate. crede-ma, cine s-a hotarat deja sa vina va veni din simplul motiv pe care l-am amintit mai sus: la sighet va avea loc adevarata intalnire,; acolo vom aduce cate un moculet, etc. deci toate activitatile programate de dinainte
- N33
- gură spartă

Bine dar tot ii incurajati pe cei de la Bucuresti sa steie acolo decat sa cheltuie bani si timp sa vina pana la Sighet,asta e problema mea si mai multi vor sta acasa ca e mai bine de cat sa calatoreasca.
Asta ma deranjeaza ....
Ar fi mai bine sa convingeti lumea sa vina,nu sa-i incurajati sa steie acasa !
Asta ma deranjeaza ....
Ar fi mai bine sa convingeti lumea sa vina,nu sa-i incurajati sa steie acasa !
- AlexDesign
- gură spartă

si tu te astepti ca daca ar fi si la bucuresti o intalnire lumea nu o sa vina la a ta?fii serios.....este cea mai buna varianta sa existe 2 intalniri.oricum,cum tu nu vrei sa dai bani ca sa vi la bucuresti ,poate nici noi nu vrem.
- N33
- gură spartă

UNDE AM ZIS CA NU VREU SA DAU BANI ?
Despre acest spirit vorbersc,mai bine sta acasa decat sa vada lumea,trebuie incurajat sa vina,daca toti veniti cu hai sa facem intalniri simultan de ce nu stam toti acasa si gata ? "Screiem aici pe forum ce fain este si punem poze despre NIMIC"
Daca la Bucuresti se intalnesc 3-4 oameni din club la un o bere (nu zic sa nu o faceti),dar aia nu se poate numi intalnire oficiala... De mai multe ori m-am intalnit cu Toni,dar aia nu a fost intalnire ROLUG...

Despre acest spirit vorbersc,mai bine sta acasa decat sa vada lumea,trebuie incurajat sa vina,daca toti veniti cu hai sa facem intalniri simultan de ce nu stam toti acasa si gata ? "Screiem aici pe forum ce fain este si punem poze despre NIMIC"
Daca la Bucuresti se intalnesc 3-4 oameni din club la un o bere (nu zic sa nu o faceti),dar aia nu se poate numi intalnire oficiala... De mai multe ori m-am intalnit cu Toni,dar aia nu a fost intalnire ROLUG...
De ce tot repeti la a mea ? NU A MEA,A NOASTRA ! Prima intalnire oficiala ROLUG dupa cativa ani buni....si tu te astepti ca daca ar fi si la bucuresti o intalnire lumea nu o sa vina la a ta?