ce se petrece aici? iaram adormit 2 ani?
THE HOBBIT SETS!
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Re: THE HOBBIT SETS!
stai, astea nu-s din LOTR?

- alexutzu300
- gură spartă

The Hobbit este prequel-ul pentru LOTR,si Peter Jackson va scoate 3 filme din cartea asta(original erau doua filme,dar aparent a avut foarte mult material,asa ca a decis sa faca iar o trilogie).

Strada mea modulara.Check it out,leave a comment.
http://www.flickr.com- Pentru topicuri cu mai mult de 3 poze,va rog,folositi flickr.O mie de posturi cu attachments sunt obositoare.
- Cloud
- gură spartă

Inteleg de ce esti confuz , clarificam imediat problema 
deci sunt cele 3 filmele LOTR care au fost un mare succes aparute prin 2001-2003 si dupa care a aparut deja seturile bine stiute. (mines of moria,amon hen etc)
The Hobbit in schimb este continuare a seriei care o sa apara in noiembrie ( o sa apara iarasi 3 parti) si face parte din aceiasi lume : Middle Earth dar actiunea se intampla mult inainte de cele trei filme LOTR (Pe vremea cand traiau multi dworfi fiind personajele principale in filmul The Hobbit). Dar sunt si cateva surprize , personaje ca Gandalf sau Legolas sunt prezente si ele in film povestea devenind deja mai interesanta.
deci sunt cele 3 filmele LOTR care au fost un mare succes aparute prin 2001-2003 si dupa care a aparut deja seturile bine stiute. (mines of moria,amon hen etc)
The Hobbit in schimb este continuare a seriei care o sa apara in noiembrie ( o sa apara iarasi 3 parti) si face parte din aceiasi lume : Middle Earth dar actiunea se intampla mult inainte de cele trei filme LOTR (Pe vremea cand traiau multi dworfi fiind personajele principale in filmul The Hobbit). Dar sunt si cateva surprize , personaje ca Gandalf sau Legolas sunt prezente si ele in film povestea devenind deja mai interesanta.
- vitreolum
- gură spartă

- Judet: Bihor
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/97901768@N07/
Cloud scrie: The Hobbit in schimb este continuare a seriei ... actiunea se intampla mult inainte de cele trei filme LOTR [
Puneti-va si cititi cartea, nu-i asa de lunga si e geniala. Intr-un fel chiar mi-a placut mai mult decat lotr.
- CLUBLEGO
- guraliv

- Judet: Prahova
Filmul se va lansa pe 1 Decembrie.Si seturile tot pe 1 Decembrie se lanseaza. 
- CLUBLEGO
- guraliv

Au aparut imagini pe LEGO.com.Incerc sa strang bani sa mi le cumpar pe toate! 
- Cloud
- gură spartă

Asa spuneam si eu la inceputul anului de seturile LOTR si pana la urma am luat o nava Star Wars 
- CLUBLEGO
- guraliv

La clevertoys.ro au niste preturi...Un set de 100 dolari costa(la clevertoys 500 lei). M-au dezamagit... 
Vezi sa nu te uiti cumva la preturile din SUA.
Alea din Europa sunt in Euro, si de obicei la acelasi nivel in Euro ca cele in dolari... deci sensibil mai scumpe.
Alea din Europa sunt in Euro, si de obicei la acelasi nivel in Euro ca cele in dolari... deci sensibil mai scumpe.
- CLUBLEGO
- guraliv

Greseala mea...
- CLUBLEGO
- guraliv

Am jucat jocul pentru Nintendo 3DS.Interesant...