Sfarsit de activitate
-
- guraliv
- Judet: Bucuresti
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/188003310@N06/
Sfarsit de activitate
Scriu aici experienta mea de 3-4 ani in RoLug. La prima expozitie am fost ignorat de 90% din membrii. A 2a expozitie semi ignorat de 90% din membrii. A3a si a 4a expozitie, desi am venit cu mocuri si am indeplinit toate cerintele, tot ignorat am fost.Concluzia celor 3-4 ani, avand informatii din mai multe surse, atat din interiorul RoLug (Bucuresti) cat si din provincie si din alte comunitati Lego din Romania, grupul este unul inchis, (aceeesi parere am expirmat-o si pe forum) + acest grup contine persoane toxice. Membrii vechi, stiti foarte bine ca sunteti manipulati de avocat si catelul lui, mai mult sau mai putin,alegerea voastra ce credeti. Membrii noi mult succes si fiti atenti. Cu aceste cuvinte ma retrag din RoLug si pentru cei care vor spune ca ma voi intoarce, nu ca i-ar pasa cuiva sau mie, nu se va intampla.
- Balaur87
- vorbăreț
- Flickr: https://flic.kr/ps/3Y4ptN
Re: Sfarsit de activitate
Pana la urma postarea de moc-uri nu strica nimanui (parerea mea) eu cand m-am inscris aici am facut-o pt. a vedea moc-uri romanesti, sa schimbam pareri despre tehnici de constructie, surse de inspiratie, etc...fiind si singurul site romanesc dedicat lego.
Nu stiu nimic despre expozitii sau cine ce si cum administreaza toata treaba asta dar nici nu m-a interesat acest aspect, desi am fost invitat pe grupul de whatsapp, am constatat ca nu ma avantajeaza cu nimic si am iesit.
Nu stiu nimic despre expozitii sau cine ce si cum administreaza toata treaba asta dar nici nu m-a interesat acest aspect, desi am fost invitat pe grupul de whatsapp, am constatat ca nu ma avantajeaza cu nimic si am iesit.
- Bricky
- Former Ambassador
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/brickys_world/
Re: Sfarsit de activitate
@NicuS, eu iti multumesc sincer pentru implicarea ta in RoLUG din toti acesti ani. Ai fost constant prezent cu creatii frumoase, la expozitii si concursuri, ai ajutat la montari si demontari, la transport, la sortari de piese, la orice era nevoie. Si ai facut-o discret, cu bun-simt, fara sa te impingi in fata sau sa iti arogi merite.
Tocmai de aceea e trist, dar din pacate deloc surprinzator, ca te-ai simtit ignorat. E pacat ca, in ciuda pasiunii si implicarii tale, ai ramas cu sentimentul ca n-ai fost primit cu adevarat. Poate unii dintre noi au fost prea ocupati cu imaginea, influenta sau “cercul lor”, ca sa observe oamenii care conteaza.
Plecarea ta e o pierdere reala pentru cei care stiu sa aprecieze valoarea unui om, nu doar volumul vocii lui. Din pacate insa, se inscrie intr-un tipar tot mai vizibil. Faptul ca ai ales sa spui lucrurilor pe nume, chiar si incomod, ar trebui sa dea de gandit celor care poate sunt prea ocupati cu altele pentru a observa.
Iti doresc mult succes in tot ce urmeaza si sper sa continui sa creezi si sa te bucuri de LEGO. Si sa gasesti, alaturi de cei care stiu sa aprecieze cu adevarat valoarea ta, respectul si normalitatea care ti-au lipsit aici.
Iar chiar daca pleci din RoLUG, prieteniile formate nu se rup. Unele legaturi nu tin de apartenenta la un grup, ci de respect, valori comune si intelegere reciproca.
Tocmai de aceea e trist, dar din pacate deloc surprinzator, ca te-ai simtit ignorat. E pacat ca, in ciuda pasiunii si implicarii tale, ai ramas cu sentimentul ca n-ai fost primit cu adevarat. Poate unii dintre noi au fost prea ocupati cu imaginea, influenta sau “cercul lor”, ca sa observe oamenii care conteaza.
Plecarea ta e o pierdere reala pentru cei care stiu sa aprecieze valoarea unui om, nu doar volumul vocii lui. Din pacate insa, se inscrie intr-un tipar tot mai vizibil. Faptul ca ai ales sa spui lucrurilor pe nume, chiar si incomod, ar trebui sa dea de gandit celor care poate sunt prea ocupati cu altele pentru a observa.
Iti doresc mult succes in tot ce urmeaza si sper sa continui sa creezi si sa te bucuri de LEGO. Si sa gasesti, alaturi de cei care stiu sa aprecieze cu adevarat valoarea ta, respectul si normalitatea care ti-au lipsit aici.
Iar chiar daca pleci din RoLUG, prieteniile formate nu se rup. Unele legaturi nu tin de apartenenta la un grup, ci de respect, valori comune si intelegere reciproca.