Ce s-a intamplat cu Adrian?
- tonicodrea
- gură spartă

Ce s-a intamplat cu Adrian?
Am observat ca Adrian nu se mai ocupa de loc de forum!ce s-a intamplat cu el Dark Ages?Sau Black Hole Dark Ages?Nimeni nu stie nimic de el?Cineva?Ceva?
- alexutzu300
- gură spartă

Re: Ce s-a intamplat cu Adrian?
Lucreaza la LEGO.De ceva vreme deja,defapt...

Strada mea modulara.Check it out,leave a comment.
http://www.flickr.com- Pentru topicuri cu mai mult de 3 poze,va rog,folositi flickr.O mie de posturi cu attachments sunt obositoare.
- cristian333
- gură spartă

Dark ages... Ale unui designer de LEGO... Seems legit.
Cred ca ikarus mai e la curent. Ce stiu eu e ca se ocupa cu Ninjago. Si ca sta in Billund. Si ca face MOC-uri awesome si cam atat...
Probabil ca e cam ocupat... Cine stie?
Cred ca ikarus mai e la curent. Ce stiu eu e ca se ocupa cu Ninjago. Si ca sta in Billund. Si ca face MOC-uri awesome si cam atat...
Probabil ca e cam ocupat... Cine stie?
LEGO System Master!
- tonicodrea
- gură spartă

Poate ca a furat ceva si se ascunde de politie roflol
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Oare ce sa intamplat ?....
Pai eu sunt toata ziua pe forum,cum eram ? Nu chiar ... pentru ca nu am timp,cred ca nici el nu are.Mai bine face de mancara sau ori ce alt ceva decat sa piarda timpul pe la noi..
Pai eu sunt toata ziua pe forum,cum eram ? Nu chiar ... pentru ca nu am timp,cred ca nici el nu are.Mai bine face de mancara sau ori ce alt ceva decat sa piarda timpul pe la noi..
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
cam asa e... abstractie facand de la faptul ca el lucreaza la TLG si poate nici nu prea are voie. whatever, el si-a facut datoria, a pus pe picioare forumul, iar acum traieste visul pe care il au 70% din fanii lego(inclusiv subsemnatul). nu s-a lasat de lego, nici vorba de dark ages, doar ca e adult, cu loc de munca si chirie si alte prostii* de aleaN33 scrie:Oare ce sa intamplat ?....
*zic prostii fiindca mi-au mai ramas 2 ani de "scutire" de aceste prostii, dupa aia le voi re-boteza in VIATA
- tonicodrea
- gură spartă

Si eu vreau sa lucrez la TLG roflol