Rezultatul este un ATV-u cu patru motoare, directie "return-to-center" si suspensie independenta.

Ca de obicei mai multe pe pagina de Facebook, la
https://www.facebook.com/Ode.Lego.Creations/

System guy here. N-am habar de rotile technic, nu stiam ca-s cele mai mari. Nu ne-ai spus care e rezultatul testului. Am experimentat si eu putin cu pull-backuri, dar mi se pare ca dau prea putina inertie. Am facut un MOCulet la concursul cu separatoare pe baza unui pull-back, abia am adaugat cateva piese si modelul nici 5 metri nu facea pe vinilin. Off-road, adica pe pat, mare lucru daca mergea 40-60 cmOde scrie:Pai daca vrem roti mai mari trebuie sa dam pe afara, pe langa LEGO. Am folosit rotile de crawler.

Pai o sa fac ceva masuratori si va dau de vestelapsanszkitamas scrie:Nu ne-ai spus care e rezultatul testului.

Nu ma-m gandit la varianta asta. Am "vazut" doar doua posibilitati, fie directia blocata pe "drept inainte" fie cu RTCiuliand scrie:Arata simpatic. Faina ideea. In loc de directie RTC mai bine ii pui o directie cu mecanism de mentinere a directiei la un unghi setat. Astfel o presetezi daca vrei sa faca piruete sau sa mearga drept.
La o piesa de genul asta ma refer: