Craciun la bunica
- talex
- gură spartă

Re: Craciun la bunica
Foarte frumos, cred ca e(ra) numai buna de concurs! 
Follow the LEGO Batman adventures: http://instagram.com/alexnocturnal
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Dragut! Imi plac detaliile casei.
Chiar ca era buna de concurs. Si de expozitie...
Chiar ca era buna de concurs. Si de expozitie...
Multumesc de apreciere dar, neavand alte postari anterioare nu aveam permisiunea-conform regulamentului- de a participa la concurs.Oricum acest concurs mi-a dat ideea acestei creatii....Poate cine stie-mai am timp sa creez ceva....Pentru expozitie sunt deja mai multe lucrari construite -sper sa particip la urmatoarea
- vitreolum
- gură spartă

- Judet: Bihor
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/97901768@N07/
- mad_horax
- Former Ambassador

Frumos! Felicitari! Ai potential!
Numai buna pentru Expozitie! Ar fi super daca ai putea-o aduce. E binevenita, si un inceput.
Din pacate nu mai poti beneficia de avantajele participantilor pt ca lista e inchisa.
Puteai sa participi la concurs cu ea... Trebuia doar o postare si nu neaparat MOCul tau. Trebuia sa scrii ceva in topicul "Bine ati venit!" si atat.
Poate te mobilizezi si reusesti sa faci un alt MOC
pentru concurs.
Numai buna pentru Expozitie! Ar fi super daca ai putea-o aduce. E binevenita, si un inceput.
Din pacate nu mai poti beneficia de avantajele participantilor pt ca lista e inchisa.
Puteai sa participi la concurs cu ea... Trebuia doar o postare si nu neaparat MOCul tau. Trebuia sa scrii ceva in topicul "Bine ati venit!" si atat.
Poate te mobilizezi si reusesti sa faci un alt MOC
Va multumesc frumos...Daca mi se permite pot participa la expozitie cu 2-3 lucrari si fiind din Bucuresti si mai timp mai mult-pot ajuta la "bucatarie"(ce-o fi de aranjat sau ce-o mai fi nevoie)Nu stiu ce avantaje pierd, dar pentru mine conteaza sa va cunosc si sa impart cu voi atmosfera,bucuria si emotia....Vor mai fi si alte expozitii la care sa beneficiez de "avantaje"...Sigur ca pot participa la concurs cu alt MOC dar e "fair play" fata de ceilalti participanti ca "proaspat" postac(membru sunt de aproape un an) sa intru ?.....
-
TheFanOfLego
- guraliv

- Judet: Bucuresti
Avantajul era ca puteai sa iti comanzi doua seturi cu 50% reducere 
Excelent !!! ....daca "avantajul" se va mentine, cand vor fi 25 de participanti cel care "pune jocurile la bataie" va avea deja o problema financiara de rezolvat !..In ce ma priveste ramane pe data viitoare.Cu drag
- mad_horax
- Former Ambassador

"Sigur ca pot participa la concurs cu alt MOC dar e "fair play" fata de ceilalti participanti ca "proaspat" postac(membru sunt de aproape un an) sa intru ?....."
Concursul este deschis oricui cu condiția sa fie membru ROLUG. Nu contează cât si de când a postat.
Ești binevenit la concurs iar la expoziție te așteptăm cu drag si dorim cu nerăbdare sa te cunoaștem.
Te-ai gândit sa îți expui MOCurile in vitrine la LEGO din Promenada? Avem posibilitatea sa expunem MOCurile ROLUG cele mai reușite.
In concluzie: participa la concursuri, vino la expoziții, intra in discuții pe forum, arată-ne MOCurile tale si vei fi încântat de lumea LEGO privita prin ochii membrilor noștri.
Concursul este deschis oricui cu condiția sa fie membru ROLUG. Nu contează cât si de când a postat.
Ești binevenit la concurs iar la expoziție te așteptăm cu drag si dorim cu nerăbdare sa te cunoaștem.
Te-ai gândit sa îți expui MOCurile in vitrine la LEGO din Promenada? Avem posibilitatea sa expunem MOCurile ROLUG cele mai reușite.
In concluzie: participa la concursuri, vino la expoziții, intra in discuții pe forum, arată-ne MOCurile tale si vei fi încântat de lumea LEGO privita prin ochii membrilor noștri.
Foarte simpatica realizarea, chiar merita sa o pui pentru concurs. Dar sigur e timp pentru inca una 
Multumesc pentru incurajari,explicatii si cuvintele frumoase...Nu stiu despre vitrinele Promenada si desigur daca considerati ca ceva din ce lucrez merita a fi expus cu mare drag....Cu acest concurs....voi vedea...
Foarte tare MOC-ul, imi plac si detaliile. Felicitari !