5867 Rally Mod

Scrie răspuns
iceflashrocket
vorbăreț
vorbăreț

5867 Rally Mod

Mesaj de iceflashrocket » Mar, 11 August '15, ora 08:29

Din 5867 nu a mai ramas decat caroseria...si nici aia nu este completa :) in rest a fost inaltata garda la sol,niste suspensii false,un V8 plasat central,rezervor cu N2O,faruri suplimentare,roti off-road,roata de rezerva,cusca de protectie in compartimentul motorului si in habitaclu.
Enjoy!
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Re: 5867 Rally Mod

Mesaj de lapsanszkitamas » Mar, 11 August '15, ora 11:14

Wow, imi place! E un pic "robust" ca un Tank, Mark V, dar transmite ideea generala de masina dura, care nu e speriata de drumurile romanesti roflol Ce ar mai trebui lucrat este la suspensie. In loc de 1x1 round brick mai bine foloseste 3 bucati de 1x1 round plate stacate. Am folosit technica asta pentru a simula arcurile la material rulant si arata chiar fain. Spor la MOCuit!
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

david03
guraliv
guraliv

Mesaj de david03 » Mar, 11 August '15, ora 11:26

Arata șmecher numai buna pentru drum.Ai putea face interiorul cu un aer mai elegant si masina sa fie mai intr-o culoare.In rest arata foarte bine.Bafta!
Best life with Lego!!!Don't try to change this lifestyle!!! :D

iceflashrocket
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de iceflashrocket » Mar, 11 August '15, ora 11:42

@Tamas: Intr-adevar,ar arata mai bine asa numai ca 1x1 plate-urile mele rotunde au fost folosite la cilindrii de la motor,iar restul pe care le mai am sunt de diverse culori-rosu,albastru,negru;dar nu sunt din nici o culoare 12 :(
@David:Mersi de sugestie! Interiorul a fost facut ca sa arate a masina de competitie,adica cat mai spartan cu putinta,pastrand strictul necesar. Cat despre culoarea exteriorului...am vrut sa fie rosu cu negru dar s-au terminat piesele necesare din prima categorie si a trebuit sa ... imprumut piese albe,neavand negre de tipul celor de care aveam nevoie.