Dupa razboaiele din Iraq si Afganistan, raspunzand presiunilor facute de Crucea Rosie si Semiluna Rosie, NATO si ONU au decis crearea unei unitati de ingineri militari care sa se ocupe cu curatarea campurilor de batalie si reconstruirea infrastructurii si caselor distruse in batalie. Ei folosesc 3 vehicule principale: un Mecha multifunctional, un buldozer blindat D9X si o basculanta blindata de capacitate medie. Rolul acestei unitati este indepartarea vehiculelor si a structurilor distruse/abandonate, dezarmarea si/sau distrugerea munitiei nefolosite (IED-Improvised Explosive Device, bombe, obuze de artilerie etc) si reconstruirea drumurilor, cailor ferate, podurilor si, pe cat posibil, restaurarea caselor pentru civili. Toate vehiculele sunt blindate si armate, pentru orice eventualitate
*vesti bune, camera functioneaza
IMG_3640 by LapsanszkiTamas, on FlickrMechaul are o "mana cu degete " si un aruncator de flacari
IMG_3642 by LapsanszkiTamas, on FlickrPicioare articulate ca la "oameni" (coxo-femural, genunchi, glezna si 3 metatarso-falangiene)
IMG_3643 by LapsanszkiTamas, on FlickrMembrele superioare sunt mai speciale, cam cum mi-ar trebui si mie roflol
IMG_3644 by LapsanszkiTamas, on Flickr
IMG_3645 by LapsanszkiTamas, on FlickrAmbele brate au incorporate niste tunuri si cate un harpon+vinci (imaginati-va vinciul)
IMG_3646 by LapsanszkiTamas, on FlickrDetaliu cabina +lansatorul de rachete si harponul
IMG_3647 by LapsanszkiTamas, on FlickrSpatele (esapament, rezervoare, "lantul" de munitie si cele 4 motoare cu reactie folosite pentru mici salturi sau zbor de scurta durata)
IMG_3649 by LapsanszkiTamas, on FlickrBuldozerul D9X
IMG_3650 by LapsanszkiTamas, on Flickr
IMG_3651 by LapsanszkiTamas, on Flickr
IMG_3652 by LapsanszkiTamas, on Flickr
IMG_3653 by LapsanszkiTamas, on Flickr
IMG_3654 by LapsanszkiTamas, on Flickr
IMG_3655 by LapsanszkiTamas, on FlickrDin pacate am uitat sa fac spatiu pentru o minifigurina
Basculanta e cum e, am vrut neaparat sa folosesc bena, fiindca n-am folosit-o inca de cand am cumparat-o roflol Am incercat sa adaug detalii cta mai multe, fara insa sa devina un pom de craciun. Voi judecati daca am reusit sau nu
IMG_3656 by LapsanszkiTamas, on Flickr
IMG_3657 by LapsanszkiTamas, on Flickr
IMG_3658 by LapsanszkiTamas, on FlickrAsta are sofer. Aceeasi "uniforma" ca a mecanicului de pe mecha
IMG_3659 by LapsanszkiTamas, on FlickrPareri, intrebari, critici, binevenite oricand