4x4 Red Crawler

Scrie răspuns
mihai_9600
tăcut
tăcut

4x4 Red Crawler

Mesaj de mihai_9600 » Joi, 27 Noiembrie '14, ora 05:17

Salutare! Nu am gasit un nume mai sugestiv pt masinuta asta, nu am vrut sa construiesc ceva anume, inca sunt in faza de inceput in ale Technicului, experimentez si ma inspir de la altii :D

De propulsie se ocupa un pf XL 12:20 8:24, deci in final 1:5.001. Puntile sunt de la Unimog-ul v4 al lui Nico71.fr, doar ca le-am legat de sasiu cu steering ball joint si am avut astfel loc pt motorul M pt directie direct pe puntea fata. Alimentarea se face de la un acumulator de 9v 250mAh. Mai are si un motor fake de 4 cilindri, cu evacuarea infernal de zgomotoasa direct pe capota :D

Performantele sunt decente atunci cand nu se rastoarna, suspensia lucreaza ok, aderenta dupa posibilitatile anvelopelor lego...

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

mad_horax
Former Ambassador
Former Ambassador

Re: 4x4 Red Crawler

Mesaj de mad_horax » Joi, 27 Noiembrie '14, ora 05:27

Wow! Felicitari! Arata foarte wild!
Poti veni cu ea la concursul Trial Truck din 10 ianuarie de la Brasov?

braker23
gură spartă
gură spartă
Judet: Cluj
Flickr: https://www.flickr.com/photos/braker23/

Mesaj de braker23 » Joi, 27 Noiembrie '14, ora 09:19

Mihai, esti grozav! Ma bucur foarte tare sa vad ca apar noi technicieni la noi pe forum, si mai ales cand isi fac intrarea asa. Red Crawler-ul tau e superb, imi place build-ul si faptul ca nu folosesti battery box pentru alimentare. Zi-mi te rog mai multe, cum ai facut conectarea la IR receiver si cat te tine acumulatorul, comparand cu BB mare. Si eu sper sa poti veni la Brasov, o sa fie EPIC!

thedutch21
gură spartă
gură spartă

Mesaj de thedutch21 » Joi, 27 Noiembrie '14, ora 12:14

wellcome to the technic side! :))

monstruletul asta al tau se descurca destul de bine pe gramada de pietre. poate un centru de greutate mai mic l-ar ajuta sa nu se rastoarne. incearca sa montezi bateria in "portbagaj", sau prinde-o de puntea spate.

te asteptam la consursul din 10 ianuarie! ;)

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Mesaj de N33 » Joi, 27 Noiembrie '14, ora 14:18

Interesanta masinuta,destul de simpla,pot sa-ti sugerez o solutie mai buna la punti ? Adica mai exact la reductiile langa roti,sa nu fie de 3 stud latime,doar de 2.Ideea asta este a mea,dar sunt si altii care o folosesc.
Nu am poza mai buna,dar cred ca se vede ce este acolo,este facut cu triunghiurile alea de 1/2 stud latime.

[flickr]15177686443[/flickr]

iuliand
gură spartă
gură spartă
Judet: Constanta

Mesaj de iuliand » Joi, 27 Noiembrie '14, ora 14:40

Frumos! Destul de fasneata pentru un singur XL. Pare usurica.
Mai zic si eu, hai la concurs cu ea s-o faci vedeta. :)

Cat te tine bateria aia?

mihai_9600
tăcut
tăcut

Mesaj de mihai_9600 » Joi, 27 Noiembrie '14, ora 16:16

Va multumesc pentru aprecierile voastre! Nu ma asteptam sa va placa asa mult, mai ales ca nu ma prea chinui cu realizarea caroseriei, o fac din ce piese imi raman.

Referitor la baterie, schema de conectare e in poza asta. Eu am sacrificat o pereche de leduri pentru conectorul PF. Foarte util e switch-ul din poza pe care eu nu l-am inclus. Nu stiu exact cat tine bateria asta, nu am folosit-o niciodata pana la epuizare. Poate sunt eu ciudat, imi place mai mult sa construiesc decat sa ma joc cu ce am construit :D Mai multe detalii gasiti aici: https://www.kickstarter.com/projects/1n ... -creations
pfhack.jpg
pfhack.jpg (52.63 KiB) Vizualizat de 885 ori
@ thedutch21 - buna ideea cu bateria pe puntea spate, e cam la fel de mare ca si motorul m de pe fata deci ar avea loc

@ N33 - multumesc de sugestie, am mai construit si eu diverse punti cu triunghiurile alea, insa acum nu ar aduce nicio imbunatatire pt ca dupa u-joint-ul de pe fata tot 2 studs am si eu.
20141127_145956.jpg
20141127_145956.jpg (69.12 KiB) Vizualizat de 885 ori
Referitor la concursul de la Brasov, mi-ar face mare placere sa particip, insa acum stau in Polonia...

Inca un filmulet cu niste borduri:

Ode
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Ode » Joi, 27 Noiembrie '14, ora 18:06

mihai_9600 scrie:Va multumesc pentru aprecierile voastre! Nu ma asteptam sa va placa asa mult, mai ales ca nu ma prea chinui cu realizarea caroseriei, o fac din ce piese imi raman.

Referitor la baterie, schema de conectare e in poza asta. Eu am sacrificat o pereche de leduri pentru conectorul PF. Foarte util e switch-ul din poza pe care eu nu l-am inclus. Nu stiu exact cat tine bateria asta, nu am folosit-o niciodata pana la epuizare. Poate sunt eu ciudat, imi place mai mult sa construiesc decat sa ma joc cu ce am construit :D Mai multe detalii gasiti aici: https://www.kickstarter.com/projects/1n ... /minizip-c
pfhack.jpg
Salut,
Frumos modelul, faine capabilitati off-road.

Si eu mi-am facut un adaptor pentru baterie de 9v, dar am folosit un cablu prelungitor in loc de cablu de la LED-uri.
Poate o fi o direrenta in conexiunea lor, dar eu nu am reusit sa le fac sa mearga pana nu am conectat firele daua cate doua, a trebuit sa folosesc si firele centrale.

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Joi, 27 Noiembrie '14, ora 18:50

Oioioi, polonezi is cei mai mari TTisti din lume :D Arata si merge bine masinuta (sau masinoaia) :)
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

Bricky
Former Ambassador
Former Ambassador
Judet: Bucuresti
Flickr: https://www.flickr.com/photos/brickys_world/

Mesaj de Bricky » Vin, 28 Noiembrie '14, ora 03:09

Mi-a placut si mie tare mult, incat am publicat creatia pe site :)
Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine