foarte ocupat cu serviciul si altele... cu greu am gasit timp si pentru Lego.
Momentan, lucrez la un nou MOC din seria ALIEN Assimilators, o serie pe care am inceput-o acum un an cu o vigneta timida de 16x16... http://www.mocpages.com/moc.php/312657
Mocul asta este ceva nou pentru mine, e pentru prima data cand construiesc in tema "Apocalypse" si sunt curios sa aflu care sunt parerile voastre...

Turnul ala ar vrea sa fie o structura extraterestra ce are rolul de a converti aerul intr-o atmosfera diferita, nociva pentru vietatile care traiesc pe pamant dar benefica pentru invadatori (extraterestrii nu pot respira aerul de pe pamant asa ca se folosesc de aceste structuri pentru a-si creea propriul ecosistem).
Aceste structuri elibereaza in aer niste spori ce afecteaza viata biologica convertindu-le in "materie prima" ca apoi "harvesterii" sa o poata aduna.

A trecut prin multe camionul asta, e cam ruginit si ciuruit...
Tancul este o unitate de asalt foarte eficienta, el este preferat de catre extraterestri in situatiile
de atac rapid sau pentru a apara obiective strategice. Are o manevrabilitate foarte buna si exceleaza pe campul de batalie.
Este dotat cu o tureta ce trage cu plasma, poate fi folosit contra unitatilor la sol dar si contra celor aeriene. Foloseste tehnologia levitatiei astfel incat poate fi manevrat pe orice teren.
La tanc, a fost ceva de munca, el a trecut prin mai multe stagii de
design unde am incercat sa concep ceva la scara nu foarte mare, sa nu fie prea sofisticat si sa se pastreze stilul bio-mecanic al creatiilor precedente.
Prima varianta a tancului a fost prea mica. Mi s-a parut cam fragil si nu prea amenintator...

A doua varianta pe care am incercat-o a fost sa ii dau tancului mai multa aerodinamicitate si am pastrat
elemente de design de la prima versiune cum ar fi tureta si carcasa superioara.